Navštíveno 3023x

docela se mi to i líbilo do tý doby, než tam začal "zpívat" ten chlap

12.02.2008, 19:59 |
Tony (M) | Upraveno: 2008-02-12 19:59:56
taky jsem na tom podobne.... ale tohle to mi pomaha...
[ Link ]

12.02.2008, 20:04 |
Tony (M)

12.02.2008, 20:05 |
Tony (M)

12.02.2008, 20:09 |
Tony (M)
Ale... mam jednu takovou depku a nevim jak se rozhodnout...
Dobra videa.............
TheTimo: Drz se........
Tony: nedelej hlavne unahlena rozhodnuti,nenech se zvyklat a dobre si zvaz rozhodnuti.

13.02.2008, 00:16 |
Tony (M)
Tak sem se ted byl trochu odreagovat na jednom blikajicim smejdu. Nakonec jsem ho stejne porazil ;-)
Pridavam jeste jedno:
[ Link ]
Tony: viz ICQ, rozhodni se správně ...
Dj_Felda: Díky, tohle spraví čas, taky se drž!
tappaja: Rozsekávka hned po ránu :o(
Hlavu vzhuru, neni tak spatne, aby nemohlo bejt jeste hur;o)
depky jeste nikdy nikomu nepomohly
no asi tak, nepodávejte se tomu
já se snažim, sic to nademnou zatím vítězí tak se cejtim krapet líp ;o)

13.02.2008, 15:33 |
X-sat (M)
Taky mě to stálo už 10 kilo dolů...
Hej chlapy.Trochu života tady.Člověk sem pár dní nevleze a pak tu čte takovýhle příspěvky :o//
Fordík: no někdy to prostě přijde a člověk má takový stavy, kor když je zamilovanej, což byl můj případ...
Fordik: To vis,casy se meni,doba taky a nekteri lide take.... Vis,kdyby to tolik nebolelo,tak by se snad o tom tolik nepsalo. Ono taky kdyz to nekdo napise a chce poradit,tak mu treba nekdo pomuze.
Reprak: mas pravdu,nepomohly............

13.02.2008, 22:01 |
X-sat (M)
Jo kdyby to slo napsat jednou vetou... Kazdy ma jednou za cas nejake to "trapeni". Jednou mensi,jednou vetsi. A ne kazdy o tom rad mluvi. To je zkratka zivot. A bez problemu by nebyl zivot zivotem...
X-sat: Mas pravdu.Nejde to napsat jednou vetou. Ale rekl bych teda za sebe a nevim jak ostatni,ktere ted neco trapi jako tebe,TheTima,Tonyho ci kohokoliv jineho a nenapsal to sem,protoze treba nechce,bych chtel rict,ze asi ted nejvetsi oporou jsou kamaradi,kteri se postaraji,aby ten dotycny na to zapomel a netrapilo ho to tolik treba. Bohuzel se na to nezapomene,protoze vzpominky na kus zivota straveneho s nekym,koho mel nekdo rad se nesmazatelne zapisou do vzpominek................

13.02.2008, 22:24 |
Tony (M)
Ono, kdyz se k tobe i ti kamaradi postavi zady, tak uz ti nepomuze nic. Clevek se vzdycky bude muset spolehnout jen sam na sebe. Protoze i ti nejkamaradi se na nej dokazou vyprdnout.
Nicmene je po urcity dobe "depkareni" dobry rict si to uz stacilo, jsem dospelej.
Ja nevim, kdybych mel depkarit z neceho, co mi nejde nebo se mi nelibi, tak depkarim porad. Beru to ze rozchod je tezkej, ale podle me by byl daleko tezsi, kdybys mel Timo děti, nebo spolecny vetsi majetek, popr. zenatej, nedej boze jeste kvuli tomu zadluzenej. Takhle jde proste zivot dal, je to drsny, ale je to tak :)
Ja vim ze se mi to mluvi, ale ver mi, ze jsem si taky neco zazil a nez abych depkaril nekde sam doma, tak jdu s klukama na pívo. S zenskejma to nejde a bez nich taky ne.
Reprák:
není ženská jako ženská na to zas pozor ... určitě víš o čem mluvim, ano děti v tom nebyly a majetek taky ne, ale prostě když je to jeden tejden dobrý a pak to dokonale poseru sám, tak je to jen moje chyba ...
a nedepkařím sám doma, snažím se bejt s lidma, na kterejch mi záleží, protože kdybych byl jen doma, už sem mrvej ;o)
Ano neni zenska jako zenska, kazda je jina. Kazdej jsme jinej, ja kdybych se mel rozejít s Kachii tak budu asi taky pekne v prdeli, ale rozhodne bych nemyslel na nejaky picoviny. No, kazdopadne palec vzhuru at se z toho dostaneš a zbytečně si to neztěžuj
Otázkou je, jestli se z toho teď chci dostat, protože si ještě dávám poslední naději ... možná proto to užírání, ale nechci se s tím jen tak smířit...
TT: Nesmiřuj se s tím .. taky ses nesmířil se ztrátou psa a jak to dopadlo. ;)
Naděje umírá poslední ..
Ono bohužel těm depkám celkově nahrává to blbý počasí kdy člověk nevidí kus modrý oblohy a sluníčka jakou dobu .. se není čemu divit.
Kotass: taky pravda, jenže teď jsem prakticky o psa přišel s ní ... no uvidíme, nechávám jí teď dejchat a co bude dál, to se uvidí ...
Tony: Znam to,co jsi psal s nejlepsima kamaradama.Udelas pro ne vse.Prvni i posledni a pak ty chces pomoc od nich a nema nikdo cas nebo delaj ze teneznaj.Neozve se a nenapise...........
Reprak: Jo rozchod je tezkej a tezsi je to co si zminil. Kvuli lasce se zadluzit. A je to nemala castka,pohybujici se v tisicich...........
A jinak jak pise TheTimo. Nei zenska jako zenska. Co kus to original. Ja ted chodim treba kdyz je ouvej,tak se seberu a jdu za kamosema a kdyz je to v tejdnu,tak jeste navic se jdu podivat do jedne materske skolky a pokecam se skolnici nebo s ucitelkama. No a jeste lepsi sranda je ta,ze jedna ucitelka ze skolky bydli kousek ode me :-))))))) Sakra,ja bych se tak rad vratil nebo propadl az do skolky zpatky :-)))))))) Ted jsou tam same pekne ucitelky :-))))

14.02.2008, 21:18 |
Cenda z zenskejma je obcas dobre, bez nich je ale velmi casto o dost lip. A poustet si takovou hudbu, to by me v podobnym stavu spis dorazilo. Nejlepsi lek je makat a makat, na cemkoliv, co ti neda cas (a navecer energii) premyslet nad ptakovinama co by kdyby, co jsem mel udelat, co jsem udelal, co bude dal a pod.

15.02.2008, 08:35 |
X-sat (M)
Cenda - tak to já bych to otočil - bez ženských je občas dobře, s nima je ale často o dost líp ;-)

15.02.2008, 09:14 |
Cenda ale jo, kdyz to neni zrovna tvoje holka a drzi ... i hubu :-))

15.02.2008, 09:39 |
X-sat (M)
A občas jí trošku proplesknout si zapomněl dopsat, woe ;-)
Tak v tomhle já teda nejedu 8-)

15.02.2008, 15:08 |
Cenda clovece, lehky SM jsem zkusil a jako nic moc, teda :-)))

15.02.2008, 15:09 |
X-sat (M) | Upraveno: 2008-02-15 15:10:11
No pokud propleskla ona Tebe, tak potom asi fakt nic moc ;-) Zatím tu zkušenost nemám 8-D

15.02.2008, 15:17 |
Cenda vzajemne, nekdy na sraze povypravim :-D kdyztak vezmu rakosku a nazorne ukazu na JRovi

15.02.2008, 15:25 |
X-sat (M)
ok, tak to jsem PRO ;-)

15.02.2008, 15:55 |
Cenda jeste aby byl pro i JR, nechce se mi ho honit po celym arealu