Navštíveno 2920x

Tak jsme to vcera nandal pekne NA HULVATA do auta a musim rict, ze jsme prijemne prevapen... Fakt supeeer. ;-)
A víš že já to ani neslyšel hrát pořádně,protože v prvním autě jsem to měl přes radio a dal sem se s tím nějak nedostal?To sem zvědav až to uslyším na vlastní uši.Doufám že ten konec března vyjde.Musím si v práci nahlásit nějak volno.
Jinak díky za info a sem rád že se líbí :o)
to bude hodně velké mecheche ten Březen:-)
V to já doufám :o) I ženu asi raději nechám doma.
To spooky za pouziti ochrane znamky ocekavam platbu na muj ucet...
to spooky je ten březen to co si myslim???
Náměstíčko: jj je to přesně TEN Březen (s velkym "b")

13.02.2008, 18:10 |
hoff Spooky - se pochlub na hulváta - foto nebo nevěříme:o))

13.02.2008, 18:14 |
Fordik | Upraveno: 2008-02-13 18:24:34
A já myslel že je ještě jeden březen :o/
Luke a Spooky: foto foto foto foto :o)))
ja? jaky foto? :-O
třeba takovyhle?

ty woe, to sem zvědav co z toho obydlí zbyde :-D
to Fordík: mladou klidně vem Tweety pojede taky, si myslim :-D
Já už se doma vymluvil na pánskou jízdu :o) Fordíková se sice netvářila,ale co ji zbylo ;o)

13.02.2008, 21:17 |
Spooky1 | Upraveno: 2008-02-13 21:18:50
No kuci březen bude, i kdyz bohuizel trochu pozmenen (tady nebudu rozebirat proc) a bude to stopro ten vikend 28-30.3. Takže si muzete na sobotu eventuelne hlasit volno. Zbytek info po mejlu nebo ICQ pocitam behem pristiho tejdne...
PS: foto Tipa neni..
PS2: 2Luke: asi jsi zapomel na tvuj oficielni nazev pro me na pouzivani... :-D

13.02.2008, 22:41 |
hoff spooky - foto Tipa udělej, bo zatim vidim jen něco v dáli na parkovišti :o))) a bo taky protože můj 8let starej zes na netu ještě nebyl . . .
hoff: zes sem vyfotim jestli bude nekdo bude vědět nějaky blizsi parametry,ael nejdriv zkusim pokouknout nekde na netu... Jinak foto Tipouše bych udelat asi mohl, kdyz je dokonce umytej...Tak zejtra to nejak spacham snad... :-D
Jsem rád že je to 28 týden předtím by se mě to nehodilo.Asi nechám ženu taky doma.Na co tahat dříví do lesa:-p
Civikýsek: tohle sem zkopiroval do pameti at te mam cim vydirat...
Spooky: pouzivani ano ale ne hoblovani bez niceho :-P (jakoze (C) a (R) Luke Jeep neb tak neco :-P)
Hosi kua to bude parba
aha, tak to asi abych zůstala doma........... :-))

14.02.2008, 15:30 |
hoff Tweety, to si rozmysli, jelikož tě jako abstinenta exemplárně ožerem :oDD
L-J případná další akce po této, bude v jiném okrese kde nás ještě nebudou znát . . .
ožrat? a mě? no problém, dej mi čuchnout ke špuntu a vzbudím se až ráno :-)
Tweety: Všichni nechávají ženský doma, bohužel jak to tak vidim tak SQUERE ma zas ev necem vyjimku... :-D Ty dorazit musíš... (už pro tebe mam totiz nachystany dva ty spunty)

15.02.2008, 01:13 |
hoff heh, Tweety, špunty do nosánku a budeš chlastat jako chlap :oDD
ženský se musí nechat doma???? Ok, tak já tu svojí ženskou teda doma nechám a dorazím :-)))
Tweety :o)))))
chudák Squere bude doma :oD
poslední vákend v březnu, já sem si řikal proč mám na kapesníku uzel