Navštíveno 2936x

[ Link ] Čo povieš na toto? Máš skúsenosti? Chystám sa pomaly na to, videl som akurát HD Ready verziu (PX tuším) a tá ma ohromila...
Záleží co na tom budeš sledovat. Zatím jsem tento model dodával jen jednou a nebylo moc času (před vánoci) a obyčenjný PAL bych řekl že byla horší než PX 70, která má lepší podání černé (lepší kontrast) a méně odhalí chyby klasické PAL nahrávky. Na HD to bylo pěkné pokoukání a tam to bylo spíš ve prospěch 700vky, která měla jemější obraz díky většímu rozlišení. Ale od té doby co jsem viděl poslední generace Pioneeru, tak není co řešit, navíc teď šli docela dolů a 42" je už za doporučených 65 a s DVB-T za 69tKč což už začíná být přijatelnější než 80 - 90tKč.

20.02.2008, 16:37 |
choze spíš přichází otázka jestli budeš mít natolik kvalitní signál aby jsi Full HD uživil.
2 Tuner#2: no krmil by som to klasickým digi po koaxu, ale fullHD by som bral kvôli PS3-ke a Blueray... ad. Pioneer, to je pekné, ale na to fakt nemám :o) Za tie prachy už mám toto Pana, PS3 Starter Pack a ešte igelitku plnú Horalok :o)
Slim: Záleží co bude priorita. I Blue-ray a PS 3 jde pouštět na HD ready a když srovnám Pioneera "jen" HD ready, tak je obrazově lepší než Full HD jakékoliv značky. Tohle rozhodnutí nechám fakt spíš na Tobě, své poznatky jsem napsal a sám bych se dlouho rozmýšlel který model zvolit. Ono full HD není konečné rozlišení a kdo ví co bude třeba za tři roky, takže bych možná volil tu 70tku a třeba si za 5 let koupíš TV s ještě větším rozlišením a nebo taky ne, protože v tom nebude pořád nikdo vysílat :o)
2 Tuner#2: akurát u toho Pioneeru neviem no... Pana by som kúpil cez web, o dobrých 10 je lacnejší než u Panasonicu, na Pioneera moc webshopov nie je... a tie Kuro sú ešte kurva drahé. Čo tento model?
[ Link ]
Ono totiž niesom úplne rozhodnutý pre fullHD, ale ten Paňák sa mi celkom pozdáva... a na Pioneera som ani nepozeral kvôli tomu, že tam sú tie ceny práve nad 60 čo som si pamätal. Akurát som našiel ten čo som linkoval, pod 50, ale neviem neviem...

20.02.2008, 17:37 |
choze souhlas s Tunerem, 70ka je prozatím gut, sám jí mám, řešil jsem co za telku a na Pionnera jsme taky neměl prašule, zatím jsme spokojený, vždycky ta kvalita obrazu vázna na kvalitě signálu, i některý dvd nejsou kvalitou nic moc :-(

20.02.2008, 17:50 |
Tuner#2 | Upraveno: 2008-02-20 17:50:58
Tenhle model je už rok starý a nová řada je opravdu někde jinde. Jinak Pioneer (a nejen on) na netu už ani moc nebude krom těch nejlevnějších modelů, neb na netu nedostaneš odborné informace jak a co nastavit a případně Ti to nikdo nezapojí a nezkalibruje dle osvětlení místnosti. Jak říkám, pokud chceš něco lacinějšího, tak osobně bych vzal 70tku a třeba za 5 let bych obměnil na full HD. Pokud na tom z 80% budeš hrát hry a pouště blue-ray filmy, tak běž do 700vky.

20.02.2008, 19:18 |
kupis Jestli vám do toho můžu vstoupit, přidal bych svůj názor...70tka je rozhodně dobrá telka, má kvalitní panel, ale smaozřejmě opoti fhd sedmistovce je to velký rozdíl. Ale myslím si, že zatím se fhd panáč nevyplatí, protože již brzy bude modelová řada 08, ve které už je většina modelů fhd, tudíš musí jít s cenou dolů. A taky mají podle mne o hodně hezčí design...
2 Tuner: nový dotaz, nakoľko kvôli iným investíciám ešte doma na stene nič nevisí...
Vidíš niekde rozdiel medzi týmito? Bo ja nie a neviem prečo ten cenový rozdiel...
[ Link ]
Tohohle panaka ve 126 cm maj doma nasi, me se to nejak nezda.. Jde na tom teda obyc PAL vysilani nebo obyc dvd a nic moc jako.. Zdalky je to good ale zblizka rozctvereckovane hnusne:( chtelo by to to HDcko asi no:o)
Má to navíc Inteligentní dopočítání obrazu což by mělo vylepšit rychlé pohyby a pak to má jiný design :o) Jinak taky moc rozdílů nevidím a neměl jsem možnost je vidět vedle sebe.
2 Tuner: aha, tak to som si ani nevšimol nikde :o) No popremýšľam...