Navštíveno 2314x

05.03.2008, 11:57 |
Luck Planuji se členem Johny. nejaky kseft ohledne mmou prodavaneho founu Nokia 6500 Classic,jsme domluveni,ze mi posle prachy na ucet a pak si postou vymenime founy,da se mu v tomhle duverovat?Ptam se,protoze se chci ujistit,ze semnou nevykyve a dodrzi slovo.Tak diky.Luck.

05.03.2008, 12:08 |
X-sat (M)
neznám
no když ti pošle prachy na ucet tak co řešíš? :) prachy na učtu uvidíš a pak pošleš telefon ne?

05.03.2008, 12:18 |
Luck jo,ale posle jen pulku,tu druhou pulku mi posle jako svuj foun a ja mu poslu ten muj,proste vymena s jeho doplatkem.
on te nepodela znam ho osobne a myslim ze na tohle by si netroufl
Taky neznám,ale pokud on věří tobě a pošle půlku předem a founy pak výměnou,tak asi bez problémů,co?! Aby jsi neposlal cihličku ty jemu :o) joke ;o)

05.03.2008, 12:31 |
Luck jj,no jako celkem mu verim,ale chtel jsem to jeste proklepnout.
Fordik: cihlicku mu urcite neposlu,neb mam v inzeratu foto toho founu a sam jej jet pouzivam,abych mohl dat krk zato,ze je absoultne v poradku.
Luck: sem psal "joke" :o))
nepodělá tě, je to kámoš se kterym se znám osobně, jak řiká P3RF3CT on by si netrouf někoho podělat a ani to nemá za potřebí

05.03.2008, 13:35 |
Luck Johny. prosel jsi lustrovanim,tak jak dojdou prasule posilam.(aspon 50% zaruka z ceny:))
Tak to je teda spatny kdyy si tadi lidi na foru neveri((((

05.03.2008, 21:53 |
X-sat (M)
golfik69 - podívej se, kolik je tu registrovaných...
to golfik69: tak ono věřit někomu když má jen kolem 100 aktivity,to se dá nahnat za 2-3 týdny a to dle mě budí pořád trochu obavy. Na druhou stranu by klído Johny moh chtít nějaký reference na Luka,páč ten má ještě o 30 mín :-D
za chvili tu bude whitelist a blacklist :-)