Navštíveno 2769x

bylo mi receno ze sem nespolehlivy a ze prej spousta lidi tady o me vedi ze podelavam timto zadam aby sem napsali vsichni ktere jsem podelal a nijak rozumne sem to s nima nevyresil a i ty se kterejma probehl obchod v poradku diky
Tak já začnu a bude to hned pochvala.
Bral sem od P3rf3kta stojánek na cd a přišel v pořádku,super zabalený a nepoškrábaný či cokoli podobného.peníze sem posílal předem na účet.
Takže ode mě +
ja sam se priznam treba na mlhovky na esco ktery sem posilal jednomu zdejsimu clenovi jedna mlhovka mela ulomenej jeden drzacek nevsiml sem si toho pac sem je vyndal z narazniku zabalil a poslal tento problem sme vyresily tak ze sem mu z5 na ucet poslal polovinu ceny za kolik je ode me kupoval mlhovky sem mu nechal a byli sme oba spokojeny
fordik: jeste mam jeden uplne stejnej nechces? :D

05.03.2008, 12:47 |
Verano | Upraveno: 2008-03-05 12:49:31
já od něho bral kola který sem mu ještě nezaplatil,řek sem mu že až budou prachy tak mu je dám a prej v poho takže taky +

05.03.2008, 12:49 |
Smrada (M)
Ja si myslim, ze byses mel nad to povznest. Predpokladam, ze vim odkud vitr vane
smrada: ted nevim o cem mluvis
ja mam jednu spatnou zkusenost jednalo se o prodej vyfuku realne foto sem nevidel pak mi ho poslal a jeho chybou jako obyc balik tak mi pise at mu poslu penize ze je na mizine tak ja riokam ok poslu mu je prece me nepodela je v nouzi tak mu je poslu at nezeru no a po otevreni balik take velke zklamani, asi vedel proc ty penize chce tak rychle protoze by se mu juinak vratil vyfuk zpet, tot moje zkusenost, obrazek si kazdy udela sam takze -
real foto si videl a myslim ze tech fotek si videl dost
P3RF3KT: je v pohode, vsechny obchody vzdy probihali dobre...

05.03.2008, 13:43 |
Smrada (M)
P3RF3KT: Ja predpokladam, ze toto vzniklo z narazek od Mr.Yarise
P3RF3KT tu prasecinu co tam je navarena sem n opravdu nevidel, tu real fotku sem videl jen tu koncovku co ti couhala z podnarazniku

05.03.2008, 15:28 |
Kesam 04/03/2008 22:29 P3RF3KT
sorry za OT ale jestlize zacnes na 800 na kolik myslis ze to vyzenes?vydel bych to max. tak na 900
04/03/2008 23:03 Kes@m
P3RF3KT : no to je snad jedno aspon sem dam foto jak to doopravdy vypada ne jako ty kdyz nafotis banku jak je ok a reknes mi potom na icq ze je to zelenej sairait jo tak to sem asi slepej ja nebo ty.uz tu na tebe nejake stiznosti byli tak se muzu jenom pridat.kdyby ses tu nerejpal do tehle drazby tak sem to tu neresil resili jsme to po icq
04/03/2008 23:08 Kes@m
Tohle to je fakt mazec. ze sis toho nevsiml to by musel z toho auta to vyndat nekdo jinej nafotit a pak ti to dat at to prodas uz v krabicce a ty jsi to nemohl videt to bych tomu veril ze jsi to nevidel.
04/03/2008 23:10 Kes@m
[ Link ] takhle to vyfotit z 1,5 metru otocene to je dobry ale zavada ze je tam chrom odštipanej to uz jsi tam nezabral. A nejde o tu cenu ze je to za 3 kila ale o princip.
04/03/2008 23:19 Kes@m
Tady je neco co jako ze znamena ze mam asi jako pravdu viz tenhle link dal hledat nebudu ses to asi ty ne [ Link ]
04/03/2008 23:30 mishan
tak ten filtr je síla :-O
05/03/2008 08:16 P3RF3KT
s johanikem sm to vyresily to sem vubec neser v radiu chyba nebyla jen to tenkrat blbe zapojil filtr abych pravdu rek sem vubec neskoumal mel sem ho od kamose a ja sem ferovej ne nakej podelavac jestli se ti neco nelibi tak ho posli z5 ja ti vratim ty 3 kila me to nezabije
05/03/2008 08:53 Kes@m
P3RF3KT: Hele me je to jedno at si o tom udela obrazek kazdej jakej chce.
05/03/2008 11:24 w4tch1
PERFEKTni good reklama pro - perfekta :-(
05/03/2008 11:43 P3RF3KT
hele tobe de jenom o to mke potopit ja uz sem tu prodal i koupil hafec veci a nikdy v jednani a obchodovani nebyl zadnej problem na to se muzes optat takze jestli se ti neco nelibi rikam posli mi ho z5 a ja ti vratim ty 3 kila kdybych na tobe chtel videla poslal sem ti v baliku kámen a ted se ti smál jakej si debil ze si mi nalít a ja bych byl spokojenej
05/03/2008 11:47 Kes@m
P3RF3KT: hele tenkrat kdyz si se tu regnul tak jsi tu prodaval repra sony jsem je chtel. A ty si pak na nic nereagoval takze jses problemovaj a mysli si to vic lidi akorat to sem nikdo nepise. Ja stim nikam na postu nepolezu psal jsem vise ze jde o princip a ne o prachy. A uz to tu dal nerozebirej. Rečknu moderatorovi at to smaze a neres to ja uz od tebe nic brat nebudu ty ode mene take ne a budeme spokojeni oba.
05/03/2008 12:14 thepyroman
jestli muzu jeden OT tak s P3RF3KT, mam take jednu spatnou zkusenost jednalo se o prodej vyfuku realne foto sem nevidel pak mi ho poslal a jeho chybou jako obyc balik tak mi pise at mu poslu penize ze je na mizine tak ja riokam ok poslu mu je prece me nepodela je v nouzi tak mu je poslu at nezeru no a po otevreni balik take velke zklamani, asi vedel proc ty penize chce tak rychle protoze by se mu juinak vratil vyfuk zpet, tot moje zkusenost, obrazek si kazdy udela sam
05/03/2008 12:47 P3RF3KT
do vzkazů tam si na me postezujte zalozil sem tam na to prispevek tady kesamovi nezasirejte dražbu a ja bych prosil moderatory aby to tady smazli
05/03/2008 14:39 fredh
další vychcánek no...
05/03/2008 15:14 Kes@m
P3RF3KT : ja jsem je informoval a nahanim a niemuzu je uhnat. at to smazou nebo presunou.
ee vzniklo to tam co sem preposlal kesam
fredh: az budu chtit bejt vychcanej budu misto tech veci posilat cihly a nebudu nabizet vraceni penez
P3RF3KT u me zadna nabidka vraceni penez nebyla..
P3RF3KT: Jen detail, mě jsi slíbil že mě dáš vědět ohledně tlumení které jsi prodával a už si se neozval.

06.03.2008, 00:41 |
Kesam P3RF3KT: Sory ze to napišu takhle ale ne že jako si myslim že jsi podrazak ALE JSI PODRAZAK a pro takovehle tu asi místo nejni tohle stači asi za vše že tu asi nic neprodavej. A kdyz jsme v podstate cleni takl to co delas tÿ tak to nema obdoby ani na aukru.

09.03.2008, 00:32 |
BALI já s nim mam jenom špatný zkušenosti,když jsem od něj bral kola... nejen že mi furt nutil,že mi je přiveze až domu,ale navíc mi nechtěl ani pujčit tu slečnu co s nim byla:-)
bral jsem od něj jednou kola pro hráďu a všichni jsou spokojený a super jednání :-)
bali ty si vůůůůůůůůl :D:D:D