Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Avon pneu - dotaz

o Navštíveno 2266x o
o 08.03.2008, 07:02 | Rom_octa
Zdar , dotaz ... máte někdo zkušenosti s pneu značky AVON ?
dík.

o 08.03.2008, 09:04 | JR
mel jsem je na RS kdyz sem ho koupil a byl sem moc spokojenej. Co sem tenkral zjistoval, tak se davaji jako OEM pneu na anglicky auta jako Bentley, Rols a podobne.
o 08.03.2008, 10:13 | .mycTD
kdyz jsem pre dpul rokem vybiral zimaky, tak avony v nekolika testech totalne propadly. bude to spis o konkretnim typu, nejspis i rozmeru.
o 08.03.2008, 11:01 | Pekys
Koupil jsem nedávno auto se zimákama od AVONu, a že by byly nějak špatný se mi nezdá. Držej dobře jak na vodě, tak na sněhu, nejsou hlučný, jestli ubejvaj nevim, za tak krátkou dobu se to nedá poznat.
o 08.03.2008, 13:19 | Nismo.Power
vážně ani v nejhoršim snu bych si nedokázal představit auta věhlasný značky jako Bentley a RR s šitkama jako je AVON který patřej mezi nejlevnější pneu
Bentle - OEM všechny Pirelli
RR - OEM GoodYear

už se to to tady řešilo několikrát. .. . . .

moje zkušenost s ZV3 je taková .......... po protektoru SUNTIC nejhorší gumy co jsem kdy viděl ....
koupil jsem zde na fóru 4 kousky ZV3 ve stavu 6-7mm

- jedna měla výrobní vadu v dezénu neb v jednom místě byla hloubka dezénu cca 3mm ....
kvuli tomuhle sem měnil vrchní uložení tlumiče, čepy a ted budu dělat silentbloky a to všechno je v místě kde byla takhle zkurvená gumy

-dvě mi prdli v krčku tudíž se vyvalily z ráfku ven , nikdy sem neviděl žádnou gumu tohle udělat a v pneuservise taky dost čuměl , natož když sem tam přijel s tim samym podruhý....... to člověj jede, najednou řacha jak když se urve vana motoru a do sekundy je na nulovym tlaku....... bezvadná věc. . . . . hmotnostní index měly pneu mnohem větší než váha mojeho auta

-4 tou sem vyhodil .....

-sjetý michelinky seděli mnohem líp něž nesjetý avonky , op nazutí continental rozdíl uplěn neskutečnej a to hlavně na brzdy kde AVON zrovna moc nevynikal.......

nikdy více tuhle značku nechci vidět , nehledně na to že v testech nikdy nikde nevynikali .....
o 08.03.2008, 20:02 | sprath
Kdysi jsem měl 17ky zv1 a byla max spokojenost.
o 08.03.2008, 22:24 | JR
Nismo: zkus si nekdy koupit novy a nekupuj nejaky jety mrdky. Pokud vim, tak Avon se radi i mezi kvalitni soutezni pneu.
o 09.03.2008, 11:19 | Nismo.Power
i kdyby se řadily na špičku všech gum tak už bych si na to auto nikdy nepostavil neb žádný jiný gumy mě takhle moc ještě nevypekli .. .. . .
nekupoval sem sjětý mrdky ale asi 5000km jetý gumy v bezvadnym stavu
jestly se někde AVON řadí dobře tak je to na moto gumy tam vim taky že to je dost dobrá značka a sám sem kdysi míval obutou na předku a seděla parádně .....
avon jako značka taková gumy na auto dělala odjakživa vůbec či minimálně...... na autech to dělá pro ně cooper tires kterej ted dokonce celej AVON lejdy koupil tudíž bud to je marketingovej tag nebo se tý firmě opravdu nedařilo..........
za mě prostě nikdy víc , už kupuju jen Pirelli Bridgestone Dunlop Continetal a přinejhoršim Michelin . .. . .. když něco jinýho tak si nejdřív přečtu testy pak tepvr se rozhodnu. . . . .
o 09.03.2008, 22:30 | Rom_octa
no tak teda nevím , já řeba jsem měl Dunlopy SP01 , Continenaal mám ted v zimě , před tím Bridgestone turanza , tak jako jediný s kterejma jsem byl spokojenej byli ty Turanzy ....
Avon ted má již ZV5 , který je jiného designu a lepší tvrdší směsí .... kupuji zásadně NOVE , o jetých si myslím své. tak že teda opravdu nevím .
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3374 sekund.