Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > to Nismo.Power

o Navštíveno 2324x o
o 20.03.2008, 22:39 | AllInOne
Zdarec draku. Chci se tě zeptat, když tady každému (kafráš) do PC sestav co je nejlepší, tak bych tě chtěl poprosit, jeslti si mi schopnej tady poskládat nějakou sestavu za 15 a 20tis bez monitoru.

Bude to na rychlou práci a sem tam nějaká ta novější gameska.

Podmínkou je Intel a asi 4GB paměti (na PC poběží zřejmě VISTA)

díky

AllInOne

o 21.03.2008, 05:22 | JP
Nismo nefungovat na Intel
o 21.03.2008, 08:50 | Yawor
ale fungovat, akorát to tají :-P
o 21.03.2008, 13:57 | Nismo.Power
fungovat, ich fungovat na E6750 maxt takt , ich zjistit že to je plečka , ich koupit E8400 , ich takt to max, ich zjistit že stejná sračka jen mín teplo. ........ intel is da best of shit I´m going back to AMD :))
heled písni mi kdyžtak v pondělí na icq, ted nejak nestíhám ale neni tamo problém pořešit :)
o 21.03.2008, 14:30 | AllInOne
Ty si vtipálek :o)) AMD jsem měl jednou a to můj první lepší stroj...AMD K6 3D NOw 380Mhz :o)

poté vždy Intel a max spokojenost!
V pondělí písnu, díky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3582 sekund.