Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > to Spooky a Tweety

o Navštíveno 2303x o
o 30.03.2008, 14:11 | H.E.R.O.
to Spooky: ještě jednou bych ti chtěl poděkovat za pozvání na AHC loveckou chatu 2008. Nemělo to absolutně žádnou chybu,všecko bylo 100% připravený a za to ti velký dík,že se do takovýdle akcičky pouštíš a doufám,že nám uděláš velikou radost a budeš pokračovat i příští rok a jak sám vidíš zájem je velký,když se podíváme na účast minulý rok a letos... Já myslím,že se to pomalu zařadí mezi věhlasné akce AHC jako je Křivka nebo Macocha. Ještě jednou velký DÍK.

to Tweety: taky ještě dodatečně jednou veeeeliký díky za to že ste pro mě vyrazily ve 4 ráno a přivezly mě, toho by byl schopen málokdo a já si toho cením. Díky moc.

o 30.03.2008, 20:12 | Q
hele kde to bylo?
o 30.03.2008, 20:30 | PRESS
hihi koukám že když hrdina sedí u klávesnice, tak se chová jako zcela normální člověk DDDo:-)))
nicméně se připojuji a díky za pozvání na super akci, rád jsem viděl zase po dlouhé době známé tváře.
Q kde to bylo si nepamatuji a tebe jo :-)
o 30.03.2008, 20:36 | Q
mě? nevím, že bych kdy kde byl. včera byl paintball, ne SpookyFest 2008

:-D
o 30.03.2008, 20:39 | maxov
Taky bych chtěl poděkovat Spookymu myslivna 08 byla hodně povedená a člověk hned poznal pár lidí odtud:)
o 30.03.2008, 20:57 | Spooky1 | Upraveno: 2008-03-30 20:59:42
H.E.R.O.: Jsme rad, ze se Vam akce libila. Jinak tu lonskou ber jako neco trochu jineho. To co bylo ted bych byl aj ja rad, kdyby vyslo kazdorocne v tomhle datumu (přibližném). Chtel jsem tam videt jeste par lidicek,ale nevadi treba priste. Na organizaci jeste zapracuju a chci take podekovat C.A.R.L.O.S.ovi za naplanovani vcerejsiho vyletu.

A samozřejmě VELKÉ díky Vám všem zůčastněným a aj těm kdo dorazily alespon na chvili na vecer ;-)

PS: Q mi víme, že byl paintball... Šak jsi z tou modřinou machroval celej večer... :-D
o 30.03.2008, 22:13 | SpasitelKlokanu
Mohli jsem dat paintball na ty koule co behaly po zahrade :-D)))

Akce SUPER...!!!
o 31.03.2008, 07:16 | Tweety
Bezvadnej víked se super lidičkama :-)
H.E.R.O. - není zač, vysoký jalovec mi stále zní v uších :-))
o 31.03.2008, 08:04 | Spooky1
Spasitel: Kua chlape vidis to... to je napad na priste... zkusim objednat paintball... :-D
o 31.03.2008, 08:31 | TheTimo
a vysokýýýý jaloveeec :o))) a já su milionáááááář :o)) no tak to by po ránu stačilo, akce vydařená, chci se pár lidem omluvit za menší extempore odjedeme/neodjedeme, ale zasvěcení víc, proč a co a jak bylo, takže se zůstalo a bylo to dobře :o)))
o 31.03.2008, 12:20 | H.E.R.O.
koukám že milionář se zapíše do hystorie :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.303 sekund.