Navštíveno 3347x

Tenhle clen opet ukazal jakej je to idiot, mel jsem mu poslal balik, vim, ze tady bylo na nej varovani, chtel jsem po nem tedy prachy predem na ucet, souhlasil. po 14 dnech samozrejme nic, jen par vymluv. v UT psal ze to poslal a samozrejme poslal hovno, takze na tohohle clena se muzete priste leda vysrat. Uz ani nereauje na ICQ. Presne jak jsem predpokladal.
to Rajdlos:
to ses mě mohl zeptat rovnou.
Varování už tu proběhlo spousta a on už prostě jinej nebude.
Holt i u nás na Mělníku se najdou tací, no...
z toho s nic nedelej, me mesic furt nekdo psal kazdy tyden ze si jede pro leona :-) pokadze stejny scenar ve ctvrtek zavola a v padek si pro nej prijede...

12.04.2008, 22:36 |
*DM* xenon: Třeba jede na kole a z cesty se Ti připomíná,aby jsi ,mu ho neprodal,jinak klasika

13.04.2008, 13:43 |
Kesam harry :D
Já s ním mám ty samé zkušenosti...
Taky taky .....
kdyz jsem prodaval fiat coupe ... tak to byly ty same vymluvy ... jo, rezervuj mi ho, ja uz mam penize, rano vyjizdim ... pak nic ... mobil nezvedal, dalsi den psal: promin, ale pristi tyden uz prijedu na 100% ... pak jeste psal uz jedu ... za chvili jsem tam ...
komedie ...
ale tak aspoň se v něm teď místo toho .... vozí Timo :-)
a pak, když jsem zde na foru, řekl, co si o něm za to jeho chování myslím ... tak mi poslal tento mail : :-)

to El_Vita:
jojo, tenhle mail si pamatuju... ten mě tehdy pekelně rozsekal, když jsi ho ukazoval :-)))
Oni uz prodejci neboo prodavajici vozi az domu?Super to rad slysim :-D
No podle slohovýho stylu v mailu minimálně ředitel zeměkoule. Dál od takových vejlupků ..
hmmm tak po takovymhle mailu bych asi poslal mail ja a jak predpokladam ton odpovedi, misto dalsiho mailu by me mel pred barakem osobne

14.04.2008, 18:50 |
Kesam El_Vita: pekne :-D takovejch je tu vice.
tady je kontakt:
Tomas Zelinka
Komenskeho 957
Melnik 276 01
Jen aby bylo jasno na koho se priste vysrat.
to říkám furt, že by tu měl být blacklist ...
no, czertoslav ani blaklist nepotřebuje, ten už je světoznámej :-D
Zelinka ... neni to ten heparinovej vrah ? Teď se mstí zas nám ...
asi budou příbuzný. holt to mají v rodině
to byl Zelenka, ale ono to je fuk, alespoň mám Coupé :o)))