Navštíveno 2708x

Zalozil jsem nove tema. Nebeudeme prece zasirat jine tema nasema kecama.....
Daryl :
panacku nech toho nebo to zacnu opravdu propirat, resit a prskat kde me to napadne ( stejne mi to bude k prdu, pac na tebe furt nekdo nadava a ty uz z toho musis bejt flegmous ). Min tejden mi uz na ICQ nereagujes, tak prestan placat neco o tom ze se to resi - "resilo" se to. Od te doby se akorad vymlouvas. Ted uz mi je nejake trycko fuck. Dotahni neco do konce co jsem si zaplatil mezi prvnima a budu drzet pusu....
13.04.2008, 15:31 | Daryl (A) | Upraveno: 2008-04-13 15:32:11
kdo nereaguje ?
ono je to tezky, kdyz si nekdo po dvou letech vzpomene, ze mu nedorazilo tricko. Vsichni ostatni ho dostali. ja se nevymlouvam. Ucetnictvi mi dela Johanik a ma veskery doklady u sebe. Mezi nimi je taky podaci arch s trickama. Ja jsem sve udelal. Jediny cim ti mohu po dvou letech poslouzit je to, ze ti poslu kopii toho podaciho archu az jej dostanu z Johanika a muzes si stezovat na poste.
Jedine co jsi v te dobe udelal bylo, ze jsi napsal jeden mail, ze ti tricko nedorazilo na coz jsem ti odpovedel, ze jsem ho odeslal at se zeptas na poste. Od te doby ses neozval. Ja tricka posilam doporucene, takze jedna moznost je ze jsi tricko dostal a druha ze se mi vratilo. Jelikoz ale zadne tricko s tvym nickem doma nemam ( a rozhodne ho asi nema nikdo jinej ) tak jak asi.
Porad opakujes, ze je ti to jedno a ze je ti to fuck a na druhou stranu tu delas halo. Jestli jsi ale na tom tak spatne, milerad ti poslu zpet penize ktere jsi zaplatil za tricko a budu to brat jako dobrocinnost potrebnym.
A pro tebe nejsem panacek.
Nevim proc prskas furt tyhle s...y. Dodem mi prave potverzeni o odeslani ( jak rikas ty DOPORUCENE ). Balon je na tve strane. tim ze se uk kdovi jak vymlouvas na Johana. Me to vubec nezajima. Kdyz to nebudes chtit resit, tak OK. staci to rict. Prachy si nech. Proste budes na me listine jako kazdej jinej hajzlik ( ikdyz si myslim, ze nejsi, pac jsi mi pripadal serionzni a kvuly triku by jsis prece nedelal problem ). Delam halo jen proto, ze se nenecham od nikoho voskubat. Ted uz mi jde fakt jen o princip. Kdyz jsi to posilal na doporucenku, tak o tom maj zaznam na poste. Ja jsem si ho nevyzvednul a tobe nedoslo, takze v se nekde bude valet a ja to halo udelam na te poste a dotahnu to do konce kde je zavada. Myslim si, ze kdyz uz se to resi na foru, tak by jsi se mohl k tomu postavit celem a ne se jen vymlouvat na ucetniho.

14.04.2008, 08:38 |
Daryl (A)
Ja se nevymlouvam na ucetni je to fakt. Nehlede na to ze ted je taky spousta jine prace a ja kvuli tobe nevyhodim dalsich 1000kc za benal jen proto abys mel to potvrzeni hned dnes. Rekl jsem ze ti ho poslu jakmile ho budu mit. Nevadilo ti to 2 roky tak nejakej tyden navic snad prezijes. A porad si neprotirec. Bud to chces resit, nebo je ti to putna, nebo se proste jen chces do mne navazet ...
Barthez : ucto mam opravdu veskere ja u sebe chlape, Darylovy uz to nejakou dobu slibuju, ze to najdu, ale nejak sem se k tomu nedostal, vecer na to mrknu a dam vedet, tak se nehadejte a vydrzte do vecera, diky :-)
Johan :
V poho pane. Vzdyt ja jsem klidnej. Pro me je to usmevave, protoze takhle resit triko :-))). Vis jakej jsem, ze nic nehrotim, ale kdyz..... Oki. Pockam jak to dopadne. Moc diky. Mej se faj... :-)
Daryl :
Jo chci se do tebe navazet, protoze jinak to s tebou nejde. Deje se neco, az kdyz to tady napisu natvrdo. Jako u ostatnich, az kdyz je to vyhrocene tak se neco deje. Jahan me zna a z me strany mu ja verim. Takze to nechavam bejt. jinak si neprotirecim. Kdyz reknes vyseru se na tebe, tak to taky beru, ale neco mezi nejde, ale to jiste vis. Hrotit? ANO, ale radsi to jeste napisu pisemne, aby Ti to bylo jasne s tim protirecenim.
Na triko (penize) seru, kdyz ho opravdu budu chtit, tak se to da udelat i jinak. Nedostal jsem ho od tebe pred 2 rokama, tak to ted ani necekam, ale jde mi o princip tveho jednani, proto to resim. Nemam tohle rad.

14.04.2008, 10:21 |
Daryl (A)
Jaky princip jednani ? Udelal jsem pres 300 tricek. NIkdo nemel problem, ty jsi prvni od koho slysim ze ma problem s trickem a navic az po dvou letech. Tak kde je ten princip ? Jake me jednani ? V cem je to me jednani spatne ? vysvetli mi to ... co jsem udelal nebo neudelal ? Fakt nejak porad nechapu.
1) objednal sis tricko
2) zaplatil jsi tricko
3) poslal jsem ti tricko
4) psal jsi ze tricko porad nemas (druhy den po tom co jsem odeslal se vsemi ostatnimi)
5) odepsal jsem ze je na poste a mas patrat/cekat tam
6) uz ses neozval
7) po dvou letech (23 mesicich) mi napises, ze tricko porad nedorazilo
8) ja ti na to odpovidam, ze vyhledam podaci ARCH a poslu ti podaci cislo
Co z toho je podrazacky, neferovy nebo co se mnou jinak nejde ?
Ano do bodu 7 souhlasim. Ale od Bodu 7 do Bodu 8 to trva mesic ( resil jsem to s tebou naposledy 11.3.2008 ). Nechces mi tvrdit, ze Johana mesic uhanis. To asi ne, ze? To za jak dlouho jsem se ozval je prece uplne jedno ( pro me lepe, ze ty doklady jeste musis mit, kdyz by to bylo dele tak je muzes skartovat ). Podstata veci je, ze jsem zaplatil za skluzbu kterou jsem neobdrzel.
Muzes to udelat taky tak, ze mi hod love zpatky na ucet. To pro me bude dukaz, ze chybu uznavas a nemusime to dal resit.
Nebo dodej to co jsem si zaplatil v novem terminu a taky to nemusime resit.
Nebo dodej doklad ( Johana sem dotoho netahej - to je tva vec o tom ja nemusim ani vedet ). Klidne se muzeme dohodnout jako lidi do kdy mi ten doklad das a ja si pockam. Ja zajdu na postu a jako doporucenou zasilku to stoprocentne dohledam a uvidime.
Zaklad problemu je komunikace a nesmyslne oddalovani.
Kalendarni tyden jiste znas, tak rekni KDY a dodrz to. Jak ty muzes neco delat covece ( ne to uz prehanim ), kdyz mesic hledas doklad?
Fakt zatim nejsem nasranej. Beru to jako ze si o tom povidame a doufam, ze to tak zustane.

14.04.2008, 11:50 |
Daryl (A)
Barthez:
mam na to jedinou odpoved.
ANO mesic dostavam z Johana ten doklad.
Jak sis jiste precet, Johan mi opetovne prislibil dodani dokladu dnes vecer.
Ja nic neoddaluji, nicmene neminim jet jen pro ten jeden doklad do Usti coz by mne stalo 100x vic, nez to samotne tricko.
TO za jak dlouho ses ozval jedno neni. Kdyby ses ozyval takto uz tehdy, bylo by vse davno vyreseno.
POkud ti hodim love zpet na ucet nebude to dukaz me chyby ale jen toho ze se tu neminim pro par smrkanych penez dohadovat cele dny. Uz jen tato diskuse mne stala doposud 2x tolik nez je cena samotneho tricka.
Daryl :
:-))))))))))) Pane teda to tve hodnoceni casu :-))))))))))))))))))))))). Ja radsi budu mlcet jak jsem natom s hodnocenim meho casu financne, pac by to bylo trapne machrovani. Jak vubec muzese tohle rict, ze prodelas penize kdyz si s nekym pises :-)))), ikdyz mas vlasne pravdu. Kdyz spis, jis nebo jdes, tak taky prodelavas, tak vyzkousej nejake napravne opatreni a nebo si na to udelej "išikavu". Ne ja se za sebe omlouval, ale tohle mi pripadlo strasne smesne. Omlouvam se.
OKi Tve slovo je DNESKA. ok. Pockam.
Panove klid, dockejte vecera, i kdyz jak se znam tak zas zapomenu, proto mne klidne bombardujte - ICQ, sms atd :-)
Johanik :
domluveno viz ICQ. Dekuji......
Tak je vec vyresena. Daryl dodal potvrzeni v terminu co mel. Postoupil jsem obstrukce na poste. Kde mi bylo oznameno, ze reklamace jsou jen do 1 roku od podani. Pak jen na soudni prikaz do 5ti let od podani. Posledni zaznam o zasilce je, ze nebyla vyzvednuta a byla vracena tomu kdo to odesilal ( Daryl ) a pak uz nic. Tudiz jsem se domluvil s Darylem, ze zajde na postu a "pozepta se". Je to opravdu jen to jedine co muze udelat, pac je mou vinou nereseni, ze ho nemam - rok fuc.
Daryl :
Diky za snahu a omlouvam se za zbytecne reseni veci, ktera stejne dopadla takhle.
Jahanik :
Dekuji za tvou pohotovost v poslednich dnech.