Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > To: Wattman pioneerový guru:-)

o Navštíveno 2624x o
o 25.04.2008, 16:25 | Majk-fox
Hoj, mám na tebe prosbu, budu prodávat 12" balackbasse a budu nahrazovat 2 x 10" a líběj se mě pioneery, ale potřebuju 1 cívky a 4Ohm, abych mohl zapojit do 2 Ohm na monoblock. A měly by stát do 3k za jeden, koukal sem, že jich je víc modelů a jako první si mě napadl ty, tak jestli máš nějakej typ nebo i jinou značku, je toho už tolik, že v tom ztrácím:-)Chtěl bych univerzál, aby zatlačily a zahráli i přesně.

o 27.04.2008, 00:01 | wattman
Ahoj,malinko nestíhám..:(
Není problém-woofer se jmenuje TS-W257D2
[ Link ]
a má dvě dvou ohmové cívky továrně zapojené do série,takže do 4ohmů.
Bednu pořešíme taky podle zesíku..Jestli bude mít společný objem,nebo bude každý zvlášť..
Woofer je to dobrý a zkušeností mraky.
Napiš na ICQ nebo do mailu a pořešíme.
o 27.04.2008, 00:02 | wattman
aha,teď čtu na monoblok..tak v pohodě společný objem.:-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3041 sekund.