Navštíveno 2695x

Pane jakpak to vypadá z videem z Příbrami a našeho řádění za volanty :-D (samozřejmě myslím ten autodrom)
také bych ráda viděla :-)

29.04.2008, 16:08 |
Daryl (A)
habe DVD :)
ale je to husty ... na PC jsems e malem poblil .. je to takovy psychedelic video ...no co se da cekat kdyz drzite kameru v ruce a najizdi na Vas johanik na zpatecku .. :)

29.04.2008, 16:12 |
Daryl (A)
prvni jizda ma 756MB a druha 718MB :) Mejlem to fakt neposlu ...:)
Daryl: OK... SLo by pls jedno DVD a mi si ho mezi s ebou už nějak rozšíříme? Nebo kamsi na net? (edisk) Klidně si to sosnu, jen neumím odevšad :-(
joj, edisk neklapne ten je do 200MB ale pokud by to šlo tak iskladka by byla taky v pohodě :-)
Squere jde to rozdělit...
Ono sjkoro vsude je to max 200Mb ne?

29.04.2008, 18:36 |
Daryl (A)
uz to nahravam k sobe, ale jde to pomalu. mam adsl. ten je na upload blbej ..
mozna tot am bude rano :)
to jo ale proč to dělit když to jde nasdílet najednou :-) iskladka by měla podporovat upload 2GB jinak si myslim že nasdílet to k tobě bude nejlepší už se těšim i když já mam vždycky ksicht prasete už na fotce a co teprve na videu :-D

29.04.2008, 19:09 |
Daryl (A)
Squere: mno ja nevim :) .. na tom videu toho moc videt neni :)
nojo, video :o) to sem na to zvědavej, 1,5GB je vcelku maso, ještě že jsem upgradoval na 8MB :oP
Daryl tak pak dej link...
Escudo: To tahas jak rychle? Ja ani nevim na cem si frčím... :-D Doma jsem měl přecházet na 6MB,ale budu se nejspis stehovat tak bude něco pomalejšího, ale v praci to běha slusne... :-D
stahování zatim kolem tak 850kBps max

30.04.2008, 09:07 |
Daryl (A)
spooky: v icq ..stejne jako ostatni. Nebudu to davat sem protoze to by zahltilo lajnu :)
Prosím prosím hoďte mi to někdo do mejla. Sem si otevřel ICQ na netu (jinak nemuzu) a pak sjem ho musel schoodit a ta mrcha nemá historii. Díky moooc!!!