Navštíveno 2898x

Zdravím !Sháním někoho z okolí Dvůr Králové, Trutnov,Vrchlabí popřípadě i Hradec Králové.. Měl bych takovou prosbu potřeboval bych do auta zapojit komplet hudbu (autoradio , repro do dveří,repro v desce , basák ,2x zesik)přesnou specifikaci bych se dohodl až přímo s někým kdo by to udělal.S tím že vše mám krom těch zapojovacích serepetiček -kabely atd. Nechtěl by si někdo přivydělat ?Je problém že nemám moc času a různý firmy který se tímto zabývají mají času ještě míň :-( Myslím že nabýdka pro nějakého studenta co se vyzná je to pěkná -jde mi hlavně o kvalitu a o čas -finančně se jistě domluvíme ..prosím ozvěte se mi kdyžtak na johnsinclair1@seznam.cz DÍKY MOC !
Já sem od Hradce Králové a dělám komplet zapojení sestavy, ale musíme se sejít abys mě řekl tvoje požadavky, popřípadě sehnání veškerých komponentů bych taky zařídil. Ozvy se na majl Michalklimt@seznam.cz
TO:Majk-fox :Máš email ..

13.05.2008, 16:08 |
Zip Znám kluka v Jičíně, který to dělá, celkem levně a pěkně. Kdyby jsi nesehnal a měl zájem, tak dej vědět, dám ti kontakt
Tak stále hledám jelikož Majk-Fox nemá čas ,Zip más email ..
Zkus tohle: www.corner.cz, čas si určitě udělají.
OK díky mrknu aby to ale nebylo jako jedná nejmenovaná firma v Nové Pace v Podkrkonoší- ti si také čas udělají ale bude mě to stát dvojnásobek za materiál než bych to sehnal na internetu a cca 30 hodin práce po 300kč/hod...a to se vyplatí ! :-)

14.05.2008, 00:23 |
DaveF nejsem sice z oboru, ale 300 mi prijde od firmy jako rozumna cena :)
Tak by mě ani nevadilo někomu ty tři kila na hoďku mu dát ale práci na 3 hodiny si spočítali na 30hodin což už moc rozumné není :-)
Takže hudba je zapojená (ten kdo byl dnes na tuning srazu ve Vysokém Mýtě mě mohl vydět -vínovej Peugeot 206 na boku modrá samolepka Peugeota a asi jako jedinej tam jsem byl na plecháčích :-))
Myslím si že na to jak je to vše "neodborně" a laicky zapojeno a jaké tam jsou komponenty to hraje docela slušně ale mám problém který bych potřeboval vyřešit :
Při přidání hlasitosti na vyšší stupeň se hudba vypne -myslím že to dělá autoradio protože zesilovače běžejí dál -musím radio vypnout a znovu zapnout a funguje normálně(na nižší hlasitost)
a pak mi přestali fungovat přední repro to netuším proč :-)
Aby jste věděli o co jde tak komponenty :
radio:
Pionner DEH-4000UB
zesiky :
Magnat Rapbull 4x90W-napájí repro ve dveřích a výšky
Pyle ?-4x90w(snad napojeno na 2x90+1x230)
napájí basák , zadní repro a výšky
repra mám oboje Impulse 16,5cm 190W
basák je TOXIC 15" 600W
Kapacitor 2f
Kabely jsou myslím použity celkem kvalitní (cena kompletu byla necelé 2000kč) pojistka je 160A
Všechny hodnoty jsou udány v RMS
Jen bych chtěl podotknout že mám obyčejnou slabou baterku která je již v prd... takže by to taky mohlo být tím ...