Navštíveno 4037x

Tak otvírám toto oblíbené téma letos já.Nějakým záhadným způsobem se u mě vyskytla kapesní svítilna modrá barvy.Mám ji od páteční noci a pravděpodobně jsme ji ukořistili s Pelem v Escudovic chatě.Viz foto
Jinak po dlouhé době srazík co neměl ,z mého pohledu, žádnou chybku.
postrádám asi litr polotučného mléka co zůstal v lednici :D
postradam cerne slunecni bryle...
cca 2,5kkc co mi nekdo slohnul...
jinak sraz byl skvelej..
Vinzkovi zmizela zelena skladaci zidlicka, asi Candra ji ma na svedomi :)
no, ta baterka je Kačky :-) jinak postrádáme asi třičtrvrtě litru bílýho rumu co někdo vychlastal holkám než se vrátili ze záchoda :o) a naopak můžeme nabídnou luxusní venkovní lavičku, kterou jsme z neznámýho důvodu našli uprostřed chatky v sobotu ráno. Poznávací znamení - má na sobě otisk Pela

13.05.2008, 10:34 |
Smrada (M)
Pelo uz neni na plastovy zahradni stolky? :o)
ja mam zase navic skladaci zidlu ale modrou ;-)

13.05.2008, 10:59 |
PRESS Vita_Megane to nebyla zelená ale modrá a dokonce ta co skončila u Kleneexe :-)))
tak modra no :) hlavne ze vite kde je :)
jsem rikal ze kdyz se do myta nikdo neozve tak zmeni majitele :-D
mě někdo dluži sakra velkej počet mozkovejch buněk :-D
a nalezena jedna... ale nevratim :-D

13.05.2008, 13:47 |
Smrada (M)
Ta jedna krici? Je ji smutno ne?
sakra to vyznelo dobre :-D to melo bejt oddeleny ne dohromady ze zustala jedna bunka :-D mam pocit ze bunka nezustala zadna... aspon mam klid :-D

13.05.2008, 14:05 |
hoff lehce před odjezdem, donesla nějaká slečna peněženku s komplet doklady - samozřejmě od financí očistěnou.
Majitel je někde od Sokolova - a posíláno přes Q - TheTima - . . . .
jj to byla šrajtofle Cendlera, moc děkujeme...
aspoň že ty doklady má zpátky...
jo tu svítilnu jste mi s Pelem nechali ve 3:30 ráno v autě, když jste mě došli vzbudit s borovičkou v ruce ....
no a ten kontejner zaparkovaný za autem jsem vám už odpustil ;-))

14.05.2008, 06:11 |
cendler | Upraveno: 2008-05-14 06:13:01
hoff : jojo ta je moje, tu mi tam někdo ukradnul, tak jsem to nahlásil, i když se to našlo, stejně musím dělat všechny doklady znova, největší prdel je že ten kokot co ji vzal, tak si vůbec nevydělal, protože jsem měl peníze v kapse a v peněžence bylo cca 12kč, ale hlavně že si ten kokot pomohl, já co jsem v pondělí chodil po úřadech, tak už jsem za všechno zaplatil občanky 150kč, řidičák 100kč, karty ČP a CSOB po 200kč, techničák od auta a ostatní věci dělat nebudu, neb doufám že tam zůstaly, takže jsem tam za 650kč a to se vyplatí.
Jinak samozřejmě děkuji Q za zprávu, že ji má a že mi ji včera poslal a doufám že se našla i ta druhá peněženka s mobilem, co se tu noc ztratila.

14.05.2008, 10:40 |
hoff hmm :o((
to bych nečekal že se tam stane něco takového :-(((
pevně věřím, že to nebyl nikdo z AHC, ale z turistů.
Snad se nepletu.
kurna to nacapat nekoho tak dostane tak pres drzku ze ho to hodne dlouho bude moc moc bolet!!
ja mel skoro cele vecer odevrene auto a vsechno volne lozene
doufal jsem snad ze se to u nas stat nemuze :-(
Musel to být někdo místní, nebo s těch dělňasů okolo, protože když to ohledávaly policajti, tak přišel jeden manželský par od vedle co spaly ve stanech, že měli rozříznutý stan a rozhrabaný věci, ale prej jim nic nechybí, tak se na to kašlaly
já právě taky ......
okna potvírané, takže ani nemělo cenu zamykat a já s mladou jsme seděli u stánku ....

14.05.2008, 18:39 |
Pagoš Nějakým omylem se ke mě dostala tato čepice a jsem ochoten jí bezúplatně vrátit majiteli... :-)

14.05.2008, 18:40 |
Pagoš Tuším, že pravý majitel je tento "člověk" :-D

u me se zahadne objevila vlajka USBlaster - kdyby nekomu chybela :-)
a nejaky poukazky ne? ty chybijou me :-D joke :-)))
pagos jen si ju nech vzdyt ses o ni tak pral :-)
neschází někomu tato ohebná tužtička? :-)

Neschází teď někomu růžové ořezávátko? :o)
signum a escudova:to dejte dohromady :o)
Jste se nějak rozšoupli...
Mě taky chybí židle..sice jsem nikdy žádnou neměla, ale co zbyde, beru:)
Nejlépe černou ať ladí k audi, díky :)

16.05.2008, 15:00 |
Kapka (M)
hele Beky ty jsi tam byla na Macose? :-)))ze te nebylo nikde videt...
já postrádám bundu s napisy Air-show... :-/
Kapka> Beky jsem taky nezahlídl.... ale pobíhala tam taková malá krysa s popruhem, takže tam Beky musela někde být .... :-))))