Navštíveno 2936x

vím že je to asi hodně nesmyslné, ale co zkusit zařídit zas nějaký sraz třeba v červenci? Vím že je kolem toho obrovské množství práce, ale myslím že by to bylo fajn.. Tak se jen ptám jestli by se nedalo něco vymyslet?

13.05.2008, 22:46 |
Daryl (A)
tomu rikam zavislost :)
vydrz na krivonosku, nebo doraz na nektery z dalsich srazu. Relaxmeeting a podobne ..sice to nebude jako macocha, ale bude tam aspon cast party
přesně tak, 2 srazy jsou akorát a věř že pokud budeš chtít, tak se uvidíš s ostatníma mnohem vícekrát
jasný to chápu ale nestojím o rádoby ,,tuning" srazy kde se ožerou 18 kokoti a začnou jim růst ramena a začnou dělat bordel

13.05.2008, 23:12 |
Daryl (A)
musis vybirat ty spravny srazy :)
dej pokoj se srazama :-D
stejne nikam nejezdim... jaka byla macocha? :-D
Midnite: pokud seš ve správnym chumlu, tak si těhle o kterejch mluvíš ani nevšimneš, nebo z nich máš srandu
no právě... v tom správném chumlu. Nepoznal sem na Macoše všechny členy a nééééééé zas tak dobře.. takže by byl problém..

14.05.2008, 01:09 |
Q beztak chce sraz jenom aby udal tu vlajku.... :-)
Q: néééééé, pro vlajku sem našel využití :D a tričko budu mít od jedné sladké a hodné členky :D
Midnite:uděláme grilovačku.jdu do toho:-)
přijed dneska na strahov voe to je sraz :))
jj strahov to je sraz ;) ale bacha obcas tam nekomu odjede nezabrzdeny auto po parkovisti ;) zeee? tak aby te neco neprejelo .. :-DD
mám to asi 350 km takže nic :D
Akordýsek: To je ta grilovačka co jsi sliboval už loni? :-D
michal : jo i to se občas stává :) nicméně opravdu bylo zabržděný , jen je špatně že to vyráběly francouzi což vysvětluje naprosto vše :))
350km to je prd..... když ted vyjedeš tak si tu akorát :)
Na Strahove to zije.A kde to zije,tam jsou obcas i ......... :-))))

14.05.2008, 16:08 |
Katie PALAČINKYYYY :o)
Spooky:jj ale viděls jak to dopadlo nikomu se nechtělo a ted je nás víc:-)A midnite ten už ted nakládá kuřata a toho jeho psa:-PPP
Akordýsek: No tak doufám, že to bude nějakej rozumnej termín a nezapomeneš na mě... ;-)
Akordýsek: to je pes přítulky :D ale kuřata klidně naložím... :D
Ha a máme vyhráno..Pak to prodiskutujem viděl bych to tam na přelom červenec srpen...Na Spookyho nezapomenu,ale jak nepřijedeš a bude pro tebe naloženo 10kg masa tak uvidíš:-PPP
Hlavne dat vedet dost do predu... jinak FIAT uz zase jede... (teda jeste stoji na dilne,ale uz vrci a nechcipa...) Takze bude aj cim a kdybych mel jet sam tak si me prinejhorsim vyzvednete v Brne u vlaku... ;-)
To Midnite : Můžeš mi prosím říct,jaké jsi našel využití pro tu vlajku?Mám totiž dvě a zatím jsem na nic nepřišel :o)

15.05.2008, 11:41 |
Daryl (A)
signum: jako deka/podlozka pro montazi :)
Daryl::-PP,ale běda to jít montovat v ahc tričku:-))
Signum:Jsi nesmrtelnej že?v sobotu jsi tam kalil a kalil..Pak sem tě v noci budil na lavce když jsi tam spal v sedě a za 10 minut jsi byl čilej jak rybička..Prosím o návod jak na to:-))
Signum: založil jse si na chalupě montážní dílu na mé clio kde si budu vše dělat :D tak vždy si dám vlajku na stožár ať vím pod kým makám :D
signum: njn někdo má dvě vlajky, někdo má zesík... :o DDDD
Nezapomenu na hlášky: " Ale fakt si mě nasral s tim banánem "
:o DDDD
To Akordýsek: 3 roky trénování v Moskvě :o)
To Fridom : Já mám ale ještě 14 propisek Us Blaster......A neboj,ten banán ti nezapomenu :o)