Navštíveno 3250x

Hola amigo,
tak tu je pár sľúbených momentiek z Thiry (Santorini). Ako som Ti spomínal, pred dovčou sme si spomenuli, že nemáme foťák, tak sme fotili s nutnou "rezervou", t.j. mobilom a kamerkou. Úplne všetky fotky sú teda z N95 a Sanya Xacti, tak s rezervou, čo sa kvality týka, hlavne so Sanyákom nastupuje hustá súdkovitosť pri fotkách na šírku, na výšku už je to lepšie :o) Potom Ti pošlem viac foto, teda link na Picasu, až to tam hodím. Santorínčania hovoria +/- 700kbps Netu broadband a akosi to nerozdýchava posielanie fotiek na Picasu, furt mi to spadne, tak až budem doma :o)
Zatiaľ čus... K.
Piče, ani tu to neide vložiť... pár málo ich je na odkaze:
[ Link ]
Slim: omlouvam se za OT, ale kde si to byl? :-) ze bych si dojel pro auto, vypada "zachovale" :-D

01.07.2008, 19:32 |
capo Parchant jeden jak si užívá. Nahlásil jsem ti na picasu nevhodný obsah :))

01.07.2008, 20:41 |
TROY díky ;)))))
Na podzim ti máznu fotky z Dubaje :)
2 capo: děvko!!! Tě zabiju!!! Ti říkám!!! :o)))
2 TROY: ešte mi povedz že poletíš Qatar-om a budem megazávidieť :o)
2 MiniMike: Santorini, Grécko :o)
Slim: skoda, celkem z ruky :-D ale diky podnebi vypada i nezrezle :-D
2 MiniMike: to áno, vyzerala v pohode čo sa karosérie týka :o) a vedel som, že tomu tu niekto holduje, len som si nemohol spomenúť kto, inak by tam stála ešte nahá grékyňa a držala by tabuľku s nickom :oP

02.07.2008, 10:02 |
TROY slim
:-) jo poletim dreamlinerem :DDDDDDD
Slim: tak to kdyby se ti povedlo, by byl goool ;-) to bych si snad i nechal zaramovat :-) ale jinak fotka super ;-)
2 TROY & MiniMike: :o))))

02.07.2008, 15:11 |
TROY hele muSlime - zřejmě změna z Dubají :-D. Kamarádka mi nabídla Mexiko :-P
2 TROY: to by som teda neváhal, radšej by som do Mexika asi :o) Plánujem to tiež, ale asi až za pár rokov, na budúci rok si chceme naplánovať taký menší roadtrip cez US, ak to vyjde :o)

02.07.2008, 16:37 |
TROY USA - tak to dej echo - já čekám jen na zrušení víz a plánuju výlet na příští rok