Navštíveno 3550x

:o) Nemôžem sa hýbať. Vždy, keď som tu, sa dojebem ako kokot. Obedy v K1 SteakHouse / Pizzeria, večere v Huse alebo (ako dnes) v Highland SteakHouse a človek sa diví, že mu doma hovoria, že sa na bruchu hojdá... takže toľko malej skrytej reklamy na naj podniky v Brne, čo osobne z tých pár málo návštev poznám :o) Je tu príjemne, oproti Prahe teplo a bez zbytočne dlhých a hustých zrážok, tož fajne...

10.07.2008, 22:31 |
TROY :oD ještě zajdi do sound café Vyhlídka :)
2 TROY: nevládzem :o))))) po polnoci mám navyše prácu, to musia tie pivá vyprchať :o)

10.07.2008, 22:34 |
TROY :o) brnáci to tam maj levný - tos mi připoměl,že bych mohl vyrazit kalit do Brna
2 TROY: no levný... určite za tie peniaze dostaneš 2-3x toľko jedla a kvalitatívne sa ani nesmie z princípu vysloviť "no v Prahe..." :o)

10.07.2008, 22:36 |
TROY tak řekni u nás v Košicích :D bo spíš na zakarpatský ukrajině
to TRoy aby jsi se neztratil v lese jako posledne :)))
Jsem rád že se ti u nás líbí:)) Kde je prosimtě ten Highland SteakHouse , slyším o tom poprvé:)))

10.07.2008, 23:52 |
htd :D tady je pry blaze ci co
vyhlidka neeee
musi do tabarinu ;-)
jinak husa je dobre zacatek :-P
Kleneeex:Tabarín?No leda že by potřeboval lehkou děvu nebo pasáka:)))))))))

11.07.2008, 00:53 |
htd :D ale prd a v huse doporucuji gyrosek s precliky

11.07.2008, 03:12 |
Syrup Highland steak house doporucuju, znam teda jenom ten prazskej, ale 300g pfeffer steak z highland hoveziho za 159,- je bezkonkurencni, naprosto vybornej. Je to kousek od Flory :) Tak jsem jim ted udelal trosku reklamu :)
2 ebeerman: no ľudia tomu tu hovoria námestie, alebo niečo takého. Jazdí tam šalina, je tam Mekdonald a toto je skryté v rohu, zvnútra to je akoby vo Vikingskom či podobnom štýle. Bol som tam dokopy asi 4x, vždy keď som tu tak "musím". Akurát aj teraz mi je ešte blbo z toho prežrania včerajšieho, neviem či dám raňajky :o)))))))
2 Syrup: oni sú aj v Prahe? Alebo že by sa to volalo podobne náhodou? :o)
SLime nechlastej tady nebo se nekde potkame :-D
2 L-J: Ja už nesmiem, prepijem garážové stánie, čo si musím kúpiť :o)))))) A ten steakhouse je nakoniec Highlander, nie Highland. Už som zejbaný nevidel písmenká :o)
[ Link ]

11.07.2008, 16:40 |
TROY martin
:oD ty *ovado :-)

12.07.2008, 00:23 |
Syrup Slimak: jj jsou v praze, a maji rozhodne nekolikanasobne mensi ceny nez Highlander :-) ...
2 Syrup: kde presne sú, prípadne majú web, prosím Ťa?