Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > OT: Jaké 19" LCD

o Navštíveno 148x o
o 02.10.2005, 17:50 | P@olos
Zdravím všechni Autohifisty,
vím že to sem moc nepatří, ale přesto se tu třeba najde nějakej znalec LCD k PC- Chci si zakoupit nový 19" LCD monitor a po podrobnějším prostudování parametrů jsem vybral tyto modely:

Benq FP937s+
Acer AL1951a
Hyundai ImageQuest L90D+ Pivot
ADI A920
Samsung SyncMaster 913B

Myslím, že všechny tyto modely budou mým požadavkům vyhovovat, nicméně žádám o radu jaký vybrat, popř. mi ve výběru pomoci doporučením kterého z nich se vyvarovat a proč. Protože se sám v LCD panelech moc nevyznám, budu rád za každou radu. Jediným rozdílem se mi zdá vzhled a cena, což urřitě nebude zcela pravda. LCD budu využívat především pro CAD, internet, psaní textů ve WORD/EXCEL atd., filmy a ne příliš náročné hry. Denně na něm "strávím" cca 10 hodin. Cena je pro mě samozřejmě také důležitá, ale v řádu stovek ne až tak moc.

Dík za radu při výběru toho pro mě pravého LCD.

o 16.09.2005, 23:00 | erix7 (K)
no nastesti je tu kupa PCmaniaku - kteri snad poradi.
o 17.09.2005, 07:04 | Kamil
Fujitsu Siemens P19 - mrkni na pctuning.cz, je tam recenze
o 17.09.2005, 10:01 | P@olos
FS P19-2 je na me uz moc drahej :-( Vyber jsem fakt zuzil na vyse zminovanych 5 kousku...
o 17.09.2005, 15:13 | Ferro
Já bych z této nabídky šel do Samsungu. Jinak sám mám LG Flatron L1950S a jsem velice spokojený jen škoda že nemá DVI
o 17.09.2005, 15:17 | michal_smsmsm (A)
porovnaval jsem na svem lcd jak vypada obraz pres dsub a dvi... mam philipse 190S( 19") a nenasel jsem zadny rozdil, brilantni ostry obraz, 12ms obnovovaci frekvence, vyjoky jas a svitivost. plna spokojenost. kupovan v lednu za 13tis... decentrni design stribrno tmavesedivy, bez repro( zbytecne prodrazujici prvek )
o 17.09.2005, 22:05 | P@olos
Dik, asi nakonec taky vyberu ten Samsung, jen ted nejak nejsou ale to se snad zmeni :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3411 sekund.