Navštíveno 149x

tak jakej ? ta sada z USA mě vcelku oslovila, ale asi nemá digi nastavení toček co ?
[ Link ] [ Link ]
jo to by se mi hodilo tez stara je ko.. ale ta cena ...
no 2300,- + doprava mi přijde jako max super
ty krávo, ten první z USA je luxusní a fakt super cena. Pokud se bude realizovat, mohl bych se přidat k objednávce?
jasně proč by ne ... ušetříme na poště, chci vzít ještě teda nějaký kotoučky, brusný hlavice a frézky, ale to je za pár USD ..
OK, závazně beru ten první.
Taky závazně beru ten první,je-li to možné.

17.09.2005, 12:35 |
Zdenek (A)
Jo! Tak tohle jsem take poridil na eBay. Jak se zda podle obrazku, tak ta prvni sada ma o proti me navic ten nastavec, co je prehozenej pres tu krabici a pak nejake svorky (modre vlevo).
Je to suerp vecicka. Jen me nemile prekvapil ten kufrik. Zvenku vypadad fakt super. Uvnitr je ale divnej. Nastroje se sice daji nastrkat do sterbin, ale samotna "bruska" nema drzak. Takze tak pri preprave pokosi vsechny nastroje. Pixly s lestici a brusnou pastou jsou tam take volne lozene. Proste je to hodne nedotazeni. Ale klufrik nastesti nema vliv na funkci "brusky".
chce to asi kus molitanu a ten do toho ustřihnou jako to bejvá v golách ..
Mar. : Můžu se přidat,nebo ne ?

17.09.2005, 13:18 |
Zdenek (A)
Mar: To sice jo, ale nechapu, proc je ten kufrik nedotazenej. Vpravo je videt, ze je tam super priprava pro ten dlouhej nastavec. Vlevo jsou pozice pro nastroje. Vlevo nahore jsou 2 pozice pro nadobky na lestenku a brusnou pastu, ale ty nadobky tam nemohou nikdy drzet, pac jsou tam jen volne lozene. Jak vidis, i samotna bruska je tam zcela volne lozena, takze tam bez zabran cestuje. Vpravo je videt, ze umeji udelat drzak pro ten nastavec, tak proc tam neni drzak o pro samotnou brusku. Neni to samozrejme nic kritickeho. Jen kosmeticka zalezitost. Proste me to jen prekvapilo, ze je to tak nedotazeny ve srovnani s tim, jak genialni je samotna bruska a vsechny ty uzasny nastroje, ktery k tomu delaji.

Muzu zkusit jeste ten zdroj, od kteryho sem mel ja Dremela, z USA to nemuzes objednat, jak jsme se bavili, je to na 120V!!!
myslim, ze to jde vychytat na DE ebayi, tak to potom bude bez problemu.

17.09.2005, 17:27 |
Ivouš podle mě ten druhej, ten mám od tapíka já a super, sice k tomu nemám origoš kufr a příslušenství si objednávám podle potřeby tady, ale podle mě je lepší, ten první je víc hobby

17.09.2005, 17:33 |
choze ty woe to je super nářadíčko......

17.09.2005, 17:51 |
empiK (M)

17.09.2005, 17:54 |
choze empiK - není

17.09.2005, 18:05 |
Ivouš 3981 je ten druhej.. ten prvni nevim

17.09.2005, 19:15 |
empiK (M)
no tak tu druhou bych vzal, jejich vic?
koupil jsem tu na US ebay + sem si k tomu koupil za 20 USD trafíčko 120-220v a je to ...
doufam, ze sis koupil traficko z 220V na 120V jinak nevim... No a Zdenka to vyslo na nakejch cca 3000Kc oproti 5300 u nas. Ja sem sehnal a mozna jeste muzu sehnat ten prvni Dremel za cca 1800Kc...Ty digitalni uz nema.
netušíš co je tohle ?
[ Link ] jinak to trafo je přímo od toho prodejce Dremelu - sem mu psal a řekl ať si k tomu koupím to trafo, že to pak můžu použít kdekoli ..
pak jsou koukám bateriový ale nevím jak to bude s výkonem ...
[ Link ]
tohle je ten z USA oproti tomu digi nemá nastovaní přez displajík, ale zas má větší točky ...

jinak si všimněte u toho druhýho odkazu že píšou 125/230 V asi chyba teda
no zas v tech tockach bych takovou vyhodu nevidel, ono tech 33tis nebo kolik to toci pouzijes asi jen parkrat... vetsina nastroju je tak do 15tis ot.

19.09.2005, 22:10 |
MAX K čemu přesně je to dobrý?