Navštíveno 118x

Nevite někdo jak se dostat z černyho mostu do Hany Bany ? Chcem taam s kamošem na Gigi D´Agostina ale nějak ani jeden nevime kde to je a nezname prahu tak prosim poraďte diky.
je to strašně jednoduchý - pojedete od čerňáku po pražským okruhu (jižní spojka) furt na centrum, brno, plzeň, minete autopalece spořilov (mazda po levý ruce), pak se to stočí mírně doleva a do kopce a bude odbočka na centrum a teplice (po pravý ruce budete mít buduvy DP Metro), tak tady odbočíte a najedete na magistrálu, pojedete furt rovně a těsně před Nuselákem odbočíte doprava, podjedete magistrálu vyjedete na takovým velkým krzháči - první co jde doprava a jste na parkingu u Hany Bany

17.09.2005, 10:20 |
empiK (M)
Si myslim, jestli Paczqo nemyslel, ze necha auto na CM a odtud sockou.
To pak metrem B na Florenc. Prestup na C a vystoupit na Vysehrade a odtud je to kousicek, staci jit uz za lidma.
ne to ne autem až tam uffff souckou už nejezdim hezkych par let jenže ja prahu neznam a nevěděl jsem jak se tam od hk dostat hm

17.09.2005, 10:32 |
empiK (M)
nechapu, co vsem vadi na tim, ze by meli jezdit sockou. Pak to nema vypadat, tak jak to vypada...
už vidím jak se vrací v noci sockou na čerňák třeba v 1 ráno ..
a večer po Praze je všude volno tak co by nejel autem ...
což o to mě to neva ale věř že s berlema ktery mam už 3 roky se sockou jezdi blbě bohužel jsme uspěchanej narod a trochu ohledu neny takže do socky nelezu.

17.09.2005, 10:37 |
empiK (M)
Ja se dycky vracel az v pet a to uz metro jelo, tak nevim :-)

17.09.2005, 10:38 |
empiK (M)
Paczqo: No tak to pak jo.

19.09.2005, 02:52 |
MAX Jenomže auto v Hany Bany není dobrý.. Jsme se tam nemohli zmrskat tak jak jsme zvyklí.. :o)))
Druhý den jsme totiž řídili zpět 400km a ten zbytkáč je ještě kolem oběda přes půl promile, jak jsme si nedávno v práci ověřili na testeru... :o)))
Ale u nás na firmě mám nejrychlejší metabolismus.. :o))))

19.09.2005, 02:52 |
MAX Teda jsem měl..
MAX: ja jsem abstinent takže tohle je ok to spiš kamoš a jeho bracha ty zas budou jak děla no snad mi nepoblejou auto.

20.09.2005, 00:28 |
MAX :oDD