Navštíveno 837x

No nejde,jde zas jenom zalozit novej topic :)
a kdyz napisu ten novej topic tak to zase chvilku jde ale po case to prestane jit,sem z toho blazen.
neprodaval jsi tu v posledni dobe treba nejake mobily?

31.12.2012, 09:53 |
michal_smsmsm (A) | Upraveno: 2012-12-31 10:00:32
tak to je husty ale :-D prosim te, pise ti to nejakou chybu? mas tam tlacitko Odesli prispevek? nebo ani nemas tlacitko? Kliknes a nic se nestane? v pohode zaloz dalsi prispevek, pak to promazem.
mas moznost to zkusit z jineho pocitace?
edit: .mycTD: velmi vtipne
edit2: zkus to ted, jestli to nehodou nepojede
Jedine ze by ho odhlasoval prohlizec
tak to snad vidi jestli je prihlasenej nebo ne, i kdyz ja nevim, treba si toho nekdo ani nevsimne no
michal_smsmsm: ...dycky sem byl :-)
podle me to taky dela ten prohlizec -normalne vidis, ze jsi nalogovanej, ale jak dasodeslat prispevek, tak najednou prihlasenej nejsi. zkusil bych spustit nejakej adaware a mezitim to sel zkusit z jineho kompu.
Nebo jinej prohlizec, nebo z mobilu
jinej prohlicec psal ze zkousel, psal neco o ie a chromu. chtelo by to spis jiny pc, jestli to ma nejaky zableseny, nebo tak. muze dat F5 pred psanim prispevku a tim zjisti jestli je lognutej nebo ne
Hele fakt ježe mi to taky asi 3x udělalo... Tak před tejdnem cca :-) ale jak náhle přišlo tak náhle odešlo ;-)
Jednou za cas se mi taky stane ze mne to odhlasi, ale stavu jednou mesicne to prikladam nejaky udrzbe fora :-)
Tak sem si s tim chvilku hral a kdyz se odhlasim a pak prihlasim tak to zase chvilku funguje.Skusim to pak jeste pres notebook jestli to tam nebude delat taky.
Mě se nedaří přihlásit na mobilu .....
Mě to samoodhlašování dělá neustále, už jsem to psal Xkrát Darylovi, ale prý až se bude něco předělávat. Bohužel ten stav je už půl roku :-/