Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Připomínky k fóru > ubohej blb

o Navštíveno 1434x o
o 10.12.2010, 07:36 | clown | Upraveno: 2010-12-10 08:36:14
nevim proc, to tu vede takovej chudak ..,
ze nekomu podekuju za jeho sluzby .. a on mi to smaze .., ty woe, to je socialni komunita ..
Diky Daryle .., ses fakt kus vola

o 10.12.2010, 07:37 | clown
Dobrý den.
Váš příspěvek (případně reakce v příspěvku)
ti Timo
na fóru Auto HI-FI Club CZ byl smazán.
Důvod: nevim komu pises kdyz ma na foru ban :) Napis mu mejla :) Nemusis mu tu delat reklamu, i kdyz o to zadoni ..

S pozdravem,

Kamil Fabian alias Daryl
Auto HI-FI Club.CZ
o 10.12.2010, 07:37 | clown
ze ma Timo BAN fakt nevim, ani za co ..
o 10.12.2010, 07:41 | tmx.806
tak ja to stopuju, jo...
o 10.12.2010, 08:00 | cendler
ještě to tu je :-))))
o 10.12.2010, 08:04 | Tuner#2 | Upraveno: 2010-12-10 09:03:28
Ty woe mazec, stejná pohádka jako smazaný vzkaz od Rajdlose. Na co pak tady ty vzkazy máme, když se jich půla maže? :-O

BTW za co má Timo BANán?
o 10.12.2010, 09:09 | Daryl (A)
clown: moooc dobre vis ze ma BAN a moooooc dobre vis i za co ...

timo si objednal partnera na nabizeni pojistek s tim, ze to da pozdeji, ze jsme preci kamosi, tak se nemusim bat, ze by mi to nedal. Ok.

Po dalsich 3 mesicich urgenci, kdy usilovne inzeroval ty sve pojistky a jak je videt, tak celkem uspesne, mi zacal odpovidat jen smajlikem ... tak jsem mu dal BAN.

Napsal jsem to do kazde diskuse, kde jsem narazil, ze pod novou identitou nabizi zase s vytlemem "a vite ze mam BAN ? :-DDDDD".

A nehlede na to, ze tohle podekovani je jako CO ? POkud dekujes TImovi, tak snad mas na nej mejl ne ? TOhle je jen snaha a potreba to vyventilovat vsem na foru : Hele Timo zde nabizi pojistky ! O nic jineho v techto dekovnych vzkazech nejde, nehlede na to,z e se vsadim, ze tohle bylo na truc. Clowne, zname se .. ne ze ne, takze si nedelam iluze o tom, zeby to bylo jinak. Takze chudak jsi spise ty ... ja ze sebe curaka delat nenecham ...
o 10.12.2010, 09:16 | Daryl (A)
Tuner: vzkazy jsou prave na vzkazy pro lidi, na ktere asi nemame jiny kontakt, nebo se jich nemuzeme jinak dovolat. Ne na REKLAMU at uz otevrenou (v tomto pripade) nebo skrytou ( v jinych pripadech), nebo k ucelovemu vysmechu provozovateli (zase tento pripad).

At pohadky o tom,z e NEVEDEL ze ma Timo BAN vyklada nekomu v materske skolce, protoze sam Timo se tim chlubi kazdemu jak se mnou vyjebal a jak ma ted BAN a ze mu to vlastne nevadi, protoze si muze zakladat novy a novy ucty a stejne ho nechytim ... a bla bla bla ...
o 10.12.2010, 09:18 | Tuner#2 | Upraveno: 2010-12-10 10:17:33
Já teda na virtu píšu vzkaz lidem na který mám jak telefon, tak mail, ale jsme on line a je to pro mě pohodlnější a rychlejší...

V tom případě můžem vzkazy zrušit, cozím lidem nikdo nepíše a pokud třeba ano, tak v ID má většina z nás mail :-DDD se tomu musím fakt smát.
o 10.12.2010, 09:31 | Alííí
Zpoplatnění fóra je asi téma na dlouho, ať už bazaru-ostatní, nebo partnerů. Už se to řešilo několikrát.
Podle toho co píše Daryl, tak pokud Timo napíše, že poplatek zaplatí později a pak se kroutí, přijde mi to teda taky nefér. :-(
o 10.12.2010, 09:38 | Daryl (A)
Aliiii: forum zpoplatneny neni ... jen reklama, ktera je zpoplatnena vsude ... forum je, bylo a bude zadarmo.

Ani bazary nejsou zpoplatneny, pouze TOPovani coz je taky forma reklamy.
o 10.12.2010, 10:12 | Alííí
Bazar-ostatní se už zase neplatí? :-O
o 10.12.2010, 10:13 | ABERTO
Tuner : a necháváš na virtu vzkaz i lidem kteří z něj byli vykázáni, nebo na něm vůbec nejsou ?

Nic osobního, jen myšlenka :)
o 10.12.2010, 10:22 | Midnite
ABERTO: a proč ne? je to tady padlé na hlavu... docela tomu nerozumím
o 10.12.2010, 10:28 | ABERTO | Upraveno: 2010-12-10 11:27:53
Midnite : v pohodě, ptal jsem se na názor :) Nezastávám se Daryla,Tima ani Clowna, jen je to celé (jak píšeš) padlé na hlavu a připadne mi celkem trapný nadávat si tu vzájemně do ubožáků a volů. Kdyby mi Timo dělal pojistku, rád mu poděkuji jakkoli jinak, ale ne přes fórum odkud vím že ho za nekorektnost vyloučili ...
o 10.12.2010, 10:31 | Tuner#2
ABERTO: Ne protože na virtu má BAN takový člověk, který je toho hoden a s ním nepotřebuju něco probírat :-)
o 10.12.2010, 10:39 | Escudo
tohle tu chybělo :o) určitě si nemyslim že by si o to Timo řikal, ale i tak to byla prostě provokace, tohle by si měli vyřikat ty lidi, kterejch se to týká v základu, čili Daryl a Timo. Sem bych to tahal jen pokud se jeden chová nekorekntě, což se pravděpodobně k mému údivu děje
o 10.12.2010, 11:26 | Daryl (A)
Tuner: je vzkaz a vzkaz ... ze ?
o 10.12.2010, 11:30 | Daryl (A)
Escudo: souhlasim s tebou ... meli bychom si to vyrikat, ale na ICQ nereaguje, telefony nebere, emaily ignoruje .. to je pak tezka domluva ..a kdyz pak ctu jak z toho ma tezkou hlinu ... domlouvej se s nekym takovym.

A pak ti jeste nekdo zacne nadavat do ubozaku a debilu, kdyz si hajis sve opravnene zajmy a nenechavas ze sebe delat kretena a blbecka ...
o 10.12.2010, 11:34 | Daryl (A)
Midnite: A ty mi zase vysvetli proc vlastne jo ?

A cemu nerozumis ?
Je to jednoduche! Ondrej Timko mne podvedl a okradl a diky tomu nechci, aby si pres moje forum delal jeste dalsi kseft. Co je na tomhle k nepochopeni ? Nebo tobe by to bylo jedno ? Budes jeste podporovat zlodeje, ktery te okrad a doporucovat ho svym pratelum a znamym ?
o 10.12.2010, 17:08 | clown
prosim o oznaceni clanku, ktery jsem cetl a je v nem, ze ma Timo BAN,
ja mu chtel jen podekovat za pojisteni winter caru a dat mu vedet, ze je vse OK ..,

mozna, kdyby to hned nejakej magor vidici hned usle $$$$ nesmazal a napsal to pod to, mohlo to bejt asi v klidu.. jen mne to celkem dost po ranu nakrklo..,
na druhou stranu se nad Darylovym chovanim pobavilo par Moderatoru .. jejich komentar nebudu radeji replikovat :o)
o 10.12.2010, 17:22 | Daryl (A)
jeste tu o karkulce :) prosiiim
o 10.12.2010, 17:29 | clown
tak si dej tu praci a vyhledej to z logu .., ja o tom ty vole fakt nevim ..,
bohuzel tu neni zadnej board, ve kterem bezi na jinych forech, co se kde deje, takze nemam sajna, ze ti nekdo slap na kuri oko
o 10.12.2010, 19:41 | Luke_288
no já nevím, moc tu nejsem, ale to že Timo dostal BAN jsem zaregistroval, dokonce i za co ho má jsem našel.

Tuner2: řekl bych, že nezaplacení příspěvku je něco za co je člověk hoden BANu.
podle mě je to taky ubohý, nevim o kolika penězích (P) je, ale jestli nezaplatil za něco co měl, tak je to podraz...v tomhle jsem na straně Daryla
o 13.12.2010, 15:52 | Kesam
:-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3134 sekund.