Navštíveno 703x

zbyl mi napajeci kabel, tak prodávám. už ho nebudu tolik potřebovat když mám baterku v kufru.. takže kdo má zájem? Jeniak je to Sound Quest, je krásně ohebý, přesně je ho nějakých 5m a 10cm, barva červená...
Cena 1500kč,-
to neni zrovna dobra nabidka :) metr tohoto stoji 350kc.. za litr si ho radsi necham :)

24.11.2008, 23:10 |
Olda :))
houby.. kecám.. dokonce 450kc stojí metr :) a je to 53mm2 presne :)
ok odkud si dej mi rozumnou cenu metr 50qm se da sehnat i za 320 tak jak hcws stejne to nepotrebujesh!!
ja vim ze nekecas. vim ze se da sehnat i takto, ale tento proste stoji vic, jak rikam jde krasne ohybat ( na to ze je to 50ka) coz me u nej potesilo. Jinak jsem od uh.hradiste. A kdyby neco mam i pojistkove pouzdro s pojistkou 150A. A tohle podle me je uz rozumna cena :))
tady mas taky dukaz ze nekecam :)
[ Link ]
Ahoj, měl bych zájem o kabel, a možná i o to pojistkové pouzdro,můžeš sem nahodit fotku a cenu toho pouzdra?
Když tak domluva po icq.Díky
rano sem nahodim foto toho pouzdra i s pojistkou :) jinak je to tohle pouzdro
[ Link ] a cenu bych videl na 1800 za 5m kabelu, + pojistkove pouzdro i s pojistkou.. jinak ta pojistka je 150A Stinger
bat.svorku nevim jestli mam.. mrknu rano
Jo to by šlo, můžeš mi to bloknout do večera? dám vědět jestli beru nebo ne a ještě se chci zeptat, zda je možné zaslat zboží na dobírku.
Zatím díky.
Panmraz: Ano jasne muzu ti to podrzet a poslání na dobírku není žádný problém... Tak večer dej vědet a případně se domluvíme. tak zatím
Je mi líto, zatím to neberu, nevychází mi finance, tyhle vánoce budou dost náročný na peněženku.
Kdy by to nikdo nekoupil, možná se eště ozvu, třeba do té doby nějakou kačku ušetřím.
Nezlob se.ahoj
panmraz: oki, v pohode. ja to nepotřebuju za každou cenu prodat :) kdyz to nekdo vezme tak to vezme.. když ne budeš to mít u mě :) vanoce budou naročné to máš pravdu :)