Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > P:autoradio s CD,USB a Bluetooth

o Navštíveno 763x o
o 18.02.2011, 09:38 | trigi
[ Link ]
Je jako nový hraje mi asi půl roku v aute a půlku možností radia nevyužívám. Na ceně se dá dohodnout ale představoval bych ci cca tak 2000-2500, preferuji osobní předání ale klidně bych poslal i poštou. KOntaktujte mi na icq 251905577 Děkuji

o 19.02.2011, 19:14 | trigi
Záručák to má do 17.9. a v ovladači jsou nové baterky, bez poruchy a čte všechny CD(ještě se mi nestalo, že by nejaké nehrálo)
o 19.02.2011, 19:22 | paymen
měl bych zájem,psal jsem mail i na icq,ale bez odezvy
o 20.02.2011, 13:25 | paymen
tak dohodnuto :-)
o 26.02.2011, 11:13 | paymen
Tak rádio je doma,vím že osobní předání je lepší,to je jasná věc.Ovšem,tady uvádíš,že je jako nový,tudíž jsem ani nechtěl vidět fotky.....Panel je podrbanej,když to má ještě záruku,tak by nebylo od věci poslat s rádiem i záruční list.Dále..jenom jedna vidlička na vyndávání, a kde je prosim tě futrál na panel,kterej tam měl bejt,alespoň podle toho,na co jsem se ptal na icq?.
Každopádně bych neuváděl,že rádio je jako nový.
o 26.02.2011, 13:29 | paymen
na panelu ošoupané nápisy a jako perlička na konec...........rádio je zakódované.No prostě jako nový :-(
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3419 sekund.