Navštíveno 1084x

Koupim 13 komponentni repra bud Helix nebo morel samo ze ne nejnizsi modely nejaky ten rozumny stred takze prosim nenabizet helix blue za 1500 a podobny nesmysly.Esprit nebo precision by byl ideal nebo morel tempo.
za rozumne penize dik....
řekl bych, že by jsi se měl rozmyslet, co chceš.. Tempo a Esprity jsou naprosto odlišné reproduktory. Nejen zvukem, ale hlavně požadavkem na zesilovač apod.
Promin,ale jen shanim co mi bylo receno....Ja uz sve nejaky patek mam.....
Tak to předej tomu, komu to sháníš.. :-) Vždyť je přeci holý nesmysl shánět dva typy reproduktorů s naprosto odlišnými vlastnostmi. Leda, že by to bylo do dvou aut.. :-)
Promysli i Maxima:
[ Link ] Hraji za sve penize velmi dobre a i cena za nove je hodne prizniva... navic vyhoda zaruky.
To by mozna slo,, co na to za zesik? Ma tam helixe hx400 nebo podobny oznaceni z hlavy nevim...
staci jim i slabsi zesik (lidi je davaji i na radio bez zesiku, ale se zesikem je to o moc lepsi) a na Helixe by urcite nebyl problem

04.07.2011, 22:16 |
CarMedia.cz | Upraveno: 2011-07-04 22:20:26
S rádiem nebo slabším zesikem nesouhlasím. Zkoušel jsem je na rádio a o nicem, dal jsem jim 60w a mnohem lepší. Nicméně razantního a přesného zvuku jsem se dočkal az na th904, což je cca 118w rms na kanal. Je to proste Morel, jen to nemá takový spodek. Jinak ale zvukove pekne.. Záleží, k jakému účelu je chceš..
Neni to na zadny rev jen na klidne poslouchani,budou hrat spolu s 8w7
Caf.Mam sice na predaj Morel Pulse 5 za par drobakov ale ja osobne by som nedaval 13cm kompa k 8w7.
Mal som ju a viem co dokaze.
Jasny ze 13 jsou maly ale nebudu kvuly reprakum rozvrtavat dvere kdyz je to celkem hezky original udelane...A navic auto pujde pristi rok pryc a me nebavi porat neco predelavat z auta do auta staci ze to delam u sebe a delat to jeste u druhych tak nebudu delat nic jinyho:(
Prohifi: tak je vemu domluveno ...