Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > Výprodej instal materiálu Stinger, Sound Quest a AIV

o Navštíveno 1209x o
o 14.07.2011, 00:11 | CarMedia.cz
Potřebujeme udělat pořádek ve skladu a trochu to zredukovat, abychom se na jaře nemuseli stěhovat kamionama.. :-) Takže první z akciček, a to na vybraný instal matroš. Další budou následovat v průběhu roku..

Vše potřebné naleznete na našem shopu na následujícím odkazu [ Link ]

V případě zájmu můžete objednávat přes e-shop, nebo klidně písněte mail, či ICQ, nebo i telefon. Vše v kontaktech. :-)

o 14.07.2011, 09:34 | Flash
Revilohifi.cz :
prosimtě ten sound qest to jsou redukce napaájení do zesíku? protože na zesiku mam kulaté otvory tak by se mi to hodilo...máš tam něco na 50ku?
o 14.07.2011, 09:37 | Flash
ale díra je 20ka a nechce se mi to seřezávat no
o 14.07.2011, 09:57 | CarMedia.cz
jj, je tam víc typů na redukci z 53 na 21.4qmm.. například tyto Stingery: [ Link ] a [ Link ] nebo tyto Sound Quest [ Link ]
o 14.07.2011, 10:24 | Flash
to sem koukal ale díru mam 20mm tak by se to kousek upilovalo....ale jak si mi psal ty treetwires na baterku máš to ještě?
o 14.07.2011, 10:26 | Flash
poštovný jen jedno?
platba by byla na účet...ty redukce sou super....už sem zkoušel vytočit s mědi trubičku ale to neni ono...
o 14.07.2011, 10:31 | CarMedia.cz
Bateriové svorky máš na mysli asi tyto

plus i s poj. pouzdrem [ Link ]
minus [ Link ]

Skutečně nejlepší bateriové svorky, které jsem kdy držel v ruce. Ty jak nasadíš na terminály a chtěl by jsi je zkusit urvat, tak leda i s kontaktem baterky.. :-)
o 14.07.2011, 11:22 | Flash
jj to jsou oni..ta mini anl se dá koupit jen u tebe nebo někde v elektru?
a to ujistí takový prcek?
o 14.07.2011, 20:31 | CarMedia.cz
Mini ANL pojistky jsou až do 200 A. Takže nevidím problém, proč by to něco neujistilo.. :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3243 sekund.