Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > AKCE na kvalitní tlumení SIKADAMP

o Navštíveno 222x o
o 26.06.2007, 22:22 | audioland.cz
Připravili jsme pro Vás akci na měsíc červenec.

Kvalitní tlumení SIKADAMP 360, pro Vás máme pouze za 220 kč (Běžná cena 249 Kč)

skladem v Brně, osobní předání, nebo dobírkou.

technické informace:

• špičkový samolepící tlumící materiál s hliníkovou folií
• používá se na tlumení dveří, kufru, podlah a stropů
• vysoká životnost, neodlepuje se
• výborné tlumící vlastnosti srovnatelné s Dynamatem Extreme
• tloušťka 1,77 mm
• rozměry: 80x20 cm

objednávat můžete zde: [ Link ]

fotky zítra

o 29.06.2007, 23:12 | Shr3k
Kancelář pro úvadění románových příběhů na pravou míru (Z. Jirotka - Saturnin) poukazuje na fakt, že "srovnatelné tlumící vlastnosti s Dynamatem Extreme", znamená ve skutečnosti 4 vrstvy Sikadampu 630 = 1 vrstva Dynamatu Xtreme. ;o)
o 29.06.2007, 23:14 | BMW_318iS
shr3k: vytlumime stejnou popelnici jako ma dynamat a uvidime ok? ;-)
o 29.06.2007, 23:16 | Shr3k
Kancelář porovnává pouze akustický ztrátový faktor tak, jak jej deklarují výrobci obou materiálů. O popelnicích, jako je BMW 318iS, nebyla řeč. ;o)
o 30.06.2007, 00:41 | tappaja
Ze sreka mluvi leta praxe, he he..
o 30.06.2007, 17:22 | Shr3k
Minimalně tolik, co z tappajy, ...když se kouknu na ročník výroby, ho ho ho... ;o)
o 30.06.2007, 23:03 | tappaja
Ja se tu narozdil od tebe neohanim vrstvama. ty romanovej pribehu. Chtelo by to trochu objektivity.
o 30.06.2007, 23:45 | BMW_318iS
Shr3k: nevím jak ty ale mám zkušenosti jak s dynamatem tak i se sikadampem a tlumici schopnosti jsou dá se říct totožné a pro člověka nerozeznatelné. To že v laboratoři měření ukáže jiné hodnoty neznamená že ty to poznás, takže se zase hezky uklidni a nemel tady takový kraviny co si někde přečetl.
o 01.07.2007, 10:33 | Shr3k
LOL :o) tedy pánové, já se fakt bavím, to jste oba fakt takoví suchaři, že nedovedete pochopit trochu nadsázky? Notabene, když za každou hláškou napíšu ";o)".

Poslední hláška o uklidňování a nemletí kravin mě fakt dostala. :o) Jistě ó Velký Vezíre, už jsem v klidu a naprosto zticha... :o)
o 01.07.2007, 17:24 | tappaja
Kdyby to byl tvuj prvni prispevek s tou "trochou nadsazky"...
Takhle to spis vypada na flamewar.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3611 sekund.