Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > RADA .4K + 2 SW.

o Navštíveno 170x o
o 29.12.2007, 22:34 | hanzy10
Ahoj..kluci mam jen dotaz či plán...měl jsem už jedno SW a chtěl bych zkusit neco jiného... chtěl bych zkust 2xSW... doufám že to tak pujde..Chtěl bych jsi pořídit 4k zesilovač nebo 2K pro ty dvě SW..jedno SW by mělo mit cca 200rms...tak by mě zajímalo jestli by to šlo mno..a na mem radiu mam jen 1xRCA ..doufám že jste mě pochopili jinak diky za veškerou radu ...

o 30.12.2007, 01:51 | Nismo.Power
zaprvý nic neprodáváš ani nekupuješ takže si v blbý sekci.

zadruhý nepíše se jedno-dvě SW ale jeden-dva SW ale těch chyb tam máš víc :)

zatřetí nepochopily

začtvrtý : lepší si pořid jeden kvalitnější Subwoofer než dva o 200

zapátý to co řikáš samozřejmě jde a potřebuješ bud :
-můstkovatelnej 4-kanál s tim že každej SW budou táhnout 2 kanály
-můstkovatelnej 2 kanál stabilní do 2ohm
-nejlepší volba : Monoblock stabilní do 2ohm s výkonem 400 na 2ohm

potřebnej materiál : 2x Y rozbočka RCA kabelu při použití 4kanálu

nejlepší rada, napiš kolik jsi ochoten investovat a určitě ti se vybere něco lepšího v podobě 1xSW a 1x 2kanál nebo možno 4kanál kde by 2 kanály táhly SW a další dva přední repro.....
o 30.12.2007, 04:23 | Midi34
jako Nismo.Power pořid jeden pořádnej sw a hlavně adekvátní zes + nepodcenit napájení atd
o 30.12.2007, 10:24 | hanzy10
sorry za gramatiku....jo dal jsem to blbě to vím, mno jaj už jedno SW a zesik...mam zeisk BOA MVU 9090 a basreflex TOXIC TSW-150F ,baterka je 70ah startovaci proud je 500 kabely ty mam 16qmm,třípásma mam Ground Zero Radioactive GZRF 69.....právě že bych chtěl to vyzkoušet dva SW. to jsem si myslel stou rozbočkou!!!-můstkovatelnej 4-kanál s tim že každej SW budou táhnout 2 kanály - chtěl bych tuhle variantu..jenže nevím jak by měl byt silny ten 4K oproti těm SW
o 30.12.2007, 13:54 | xxfavo
No podle me neni moc dobra volba davat dva subwoofery na jeden 4-kanal.Zkousel jsem to a z vysledku jsem nebyl nadsenej...rekl bych ze je to vsechno otazka vykonu zdroje ,co je v zesilovaci a myslim si ze na 2*mustek je vetsinou ten zdroj ve 4-kanalu poddimenzovanej.Pokud se milim tak budu rad za vysvetleni :)
o 30.12.2007, 16:21 | Nismo.Power
xxfavo : tos asi měl raveland z toho si nic nedělej ..........
zdroj u zesilovače je dimenzovanej velice dobře neb taky nemívá moc dobrou účinnost ........ bohatě postačuje na to aby utáhnul deklarovanej výkon zesilovače a je jedno jestly 4x nebo 2x něco ........ nejvíc vykoukáš na pojistkách :)

hanzy : jo ožralej je každej někdy ale udělal si tu chybu znova :))

co se týče lowend věcí tak zesilovač máš sic lowend ale moc dobrej lowend a dost dobrym výkonem

hlavní tvoje chyba je v tom SW neb to je velemrdka na ntou ! a když si dáš dva tyhle tak se z toho opět leda posereš že to hraje hnusně !!

zesík co máš má myslim něco kolem 500 RMS v můstku na 4ohm tudíž opravdu nebud blbej a neexperimentuj a prostě kup SW co bude potřebovat něco kolem těch 400-500 RMS krmení a to nejlíp v origo či bedně od někoho když se v tom nevyznáš neb postavit ho do krabice od bot neni ono chce to přesně spočítanou bednu s přesnou délkou bassreflexu atd . . . . to kolik Ah máš baterku je vcelku šumák, když hraješ tak bys měl hrát s nastartovanym autem neb tam ti alternátor dává dost prodou a je to 14,4V tudíž větší výkon zesu nežli na 12 čistě z baterky , ....... kabely dejme tomu že si aspon lepší než ty co to natáhly zvonkovym drátem ale těch 16 už neni tak moc košér na 500RMS odběr a volil bych aspon tu 20qmm ale na to ted ser problém máš v těžce "MADE IN CHINA" subwooferu . . . .. .

moje rada teda, nech si vzadu třípásmá, nevim co máš vepředu ale tam bych dal nějaký klidně horší kompa a táhnul je z nově zakoupenýho 2ch zesíku o výkonu klidně 2x60RMS a ten BOA si necha a táhni s nim cokoliv lepšího , vzadu třípásma hod na rádio pokud máš nějaký normální a doštěluj to pak na FADERu ....

SW teda něco jako hertz ES 300 ten se pohybuje novej kolem 3tis za samotnej repro ale spíš si dej cenovou kategorii za kolik bych chtěl a hod to tady do bazaru že koupíš SW s bednou s výkonem kolem 400 na 4ohm a uděláš nejlíp...... rozdvojky RCA stojej kolem 200 a další slabší 2ch zesík ti bude stačit sehnat něco tady kolem 1500 třeba :)
o 30.12.2007, 17:57 | xxfavo
no zkousel jsem to na helix dark blue....takze podle me takova hruza ten zesak nebyl...je pravda ze jsem si s tim nastavovanim zesaku moc nehral .... ale jestli to mas overeny tak to beru zpet
o 30.12.2007, 18:39 | Nismo.Power
ve zdroji bych chybu nehledal...... podle mě si spíš pak udělal chybu a dostal si se někam na 8ohm proto se ti mohlo zdát že to nemá výkon což na 8ohm má poloviční samozřejmě :)
o 30.12.2007, 20:24 | xxfavo
Jo to je mi jasny.Na 8 ohmech urcite ne...jen mi proste prislo,ze to nema takovy vykon jak ,kdyz byla zmustkovana jen jedna dvojice zesilovacu.Ale rikam jen jsem to chtel zkusit a nenadchlo me to,ale videl jsem,ze to tu kluci maji tak snad muzou k tomu rict vic :)
o 30.12.2007, 22:44 | Nismo.Power
měl sem to tak taky a žádný zhoršení sem teda nepozoroval :) rozhodně jeho situaci by tohle stejně nevyřešilo.....potřebuje normální SW ne nějakou rudou mrdku :)
o 30.12.2007, 23:42 | Aligátor
pokud chchceš 2 SW tak si pořiď monoblok je to myslím ta nejlepší varianta
o 31.12.2007, 09:38 | hanzy10
Nismo.Power: moc diky fakt,to je sand poprve co mi kdo takhle poradil...každy hnedky kritiku nato co máš a tak...fakt diky!!! ...tak tohle jsem potřeboval..aby mi to nikdo pořádně vysvetlil...takže ta BOA je pekná sra....???to SW bylo jen abch neco sehnal na chvilku...jako ja vim že TOXIC neni nic..ale hralo to jako pěkně..až mě to taky překvapilo....takže bude lepší když jsi koupím SW už v bedně a nedělat nato box nic....prostě nasetřit a dat do pořádného SW... a co ten zesik mam si ho nechat ???
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3122 sekund.