Prodám stylové rádio Pioneer DEH-P77MP. Jedinečný design v kombinaci retro a hifi. Jedná se o opečovávaný kousek, minimálně hraný, troufám si říct v zánovním stavu (jsem první majitel). 100% technický a optický stav - absolutně bez známek používání (za tu dobu co je v autě jsem s ním najezdil asi 15 tisíc km, panel jsem nesundaval.
Většina funkcí se ovládá dvěma otočnými regulátory. Displej a tlačítka jsou podsvíceny bílými LED diodami. CD mechanika má 1-bit D/A převodník Burr-Brown s 24-bitovým rozlišením, dále má 3 výstupy předzesilovače o napětí 6,5V. Sběrnice IP-BUS umožňuje připojení dalších zařízení. Má AUX vstup. Více info viz tabulky níže. Ekvalizér jsem nikdy nepoužil, ale lze nastavit bassy, výšky, frekvenci výhybky a korekci na výhybce - všude v rozmezí +/-6. Balance a fader jsou samozřejmostí.
Dám k němu i dálku na volant a kartovou dálku - viz foto. Také mám pro něj iPod adaptér druhé generace (aktuální model), který nebyl nikdy montovaný - viz
[ Link ] Mám k němu záruční list od BaSys. Nebyl s ním sebemenší problém.
Původní cena byla 16.990,- Kč (kupováno 2005 v ČR). Cena dohodou, ale představa je 8.000,- včetně těch dálek. iPod adaptér za příplatek