Navštíveno 2856x

kazdy asi vi co je to za zesik a kdo ne at si to najde na googlu :-)
cena 30000 Kc

...máš k němu nějaký doklady, papíry, ev.záručák? Ď.
zarucaka uz neni je dva roky starej, a uz vidim jak ho budes reklamovat v USA..,protoze v DE ti to neudelaj, je jak novej plne funkcni, ale na zadny odzkouseni nepujcuju, kdyz tady ctu na jaky baterie sou tady nekteri uzivatele schopni zapojit zesiky, tak to vazne ne, jestli mas pochybnosti muzes si ho nechat zkontrolovat u pavla528 v praze, ma na to servis on ho promeri a td. a rekne ti jestli je ok, nebo ne, stoji to cca 500,- nevim presne
...bez dokladů, bez záručáku, bez možnosti odzkoušení, dávám ruce pryč, sorry...
Giuseppe1 : nevidim duvod se bat , myslim ze by pavel neprodaval nefunkcni nebo jen z poloviny funkcni zesik:D
jinak pokud bude osobko nevidim duvod neodzkouset i na mrdce baterce :D jen na 1/10vykonu
kam to speje zesiky za 100haku stoji uz jen 24tisic
jinak sry za OT
nevim jaky doklady mas na mysli zesiky nemaj obcanku.., se zarucakem samspona nekoupis.., a moznost odzkouseni je formou kontroly v servisu u pavla528, myslim ze ho tady vetsina uzivatelu zna a vi ze je to stejny jako v origo servisu.., ale na naky pujceni aby sis ho zapojil na vartu co ma zkratak 250A, hned ho spalil a pak rekl ze nebyl v poradku, tak to ani nahodou..
stačili by mu dvě baterky power cell 4000???
respect: na soutez jo, na posleh to odzkouseny nemam..
na pochlech bych to neměl na plno ale na soutěž ano, začnu štrachat peníze pokud bude tak za dva tři tejdny tak budu hooooodně dumat esi vzít =)
...to je jednání..."nevim jaky doklady mas na mysli zesiky nemaj obcanku"...
Ty potřebuješ prodat, tak by ses tak měl chovat...sorry..
chovej se sam, to ze prodavam, neznamena ze "potrebuju" prodat.. a uz mi tady nezasirej inzerat dik..
Giuseppe1 tyhle zesilovace u nas v cr nemaj proste doklad vim ze ti pavel muze dat krabici a mozna nejakej manual stejne jako to mam ja u xxv maximuss
pokud ti je lito dat za zesik 24k kterej stoji 70 tak ses retardovanej . navic napsal ze je moznost ho nechat u pavla 528 premerit kdyz ses ubrecenej a boli te dat par korun za kontrolu pro tvou jistotu tak uz nevim
zesiky od pavla 528 chodej v lepsim stavu nez z originalniho servisu tot moje zkusenost a neni duvod necemu takovemu neverit , jeden pavel prodal vna ME tam borec prisel dal mu penize zbalil zesik nic se neptal a nic nezkousel to je proste duverivost mezi slusnejma lidma
vinzek fa / swpavel:
hoši,hoši....možná by jste se ve svých výrazech měly krotit. Giuseppe1 se jen slušně zeptal na to,co by zajímalo každého kupce.Na to stačilo opět jen slušně odpovědět a né doslova vyblít takové opovrhující kecy.To že Giuseppe1 má třebas nízkou aktivitu vůbec neznamená,že to není člověk znalý a finančně zajištěný.Vůbec nemusí znát Pavla528 a zřejmě ho ani nezná,a tak odkaz na kohosi je pro něj bezvýznamný. Na začátku týdne byl Giuseppe1 u mě v obchodě,chodí tam pravidelně a o tomhle zesiku jsme se spolu bavily a věřím tomu,že měl zájem ho koupit...a vy tady na něj vyrukujete s chováním pasáka krav...kvůli logickým dotazům..sorry,na tohle jsem musel reagovat.
AUTOHIFICENTRUM Liberec tak si to procti celi pavel mu odpovedel je to dva roky stary zarucak neni a zduvodnil a vysvetlil mu to ja mu taky nenapsal nic kuli cemu by mel pachat sebevrazdu a sam dobre vis ze na tomhle foru je spousta lotru a jak sem psal kdyz mam zajem o takovejhle zesik a nekdo me napise ze je moznost ho nechat otestovat u odbornika to znamena pro me to ze asi nebude zadnej problem z funkcnosti zarizeni
dale pokud chodi k tobe do obchodu kterej mam od budouciho domova kousek tak to ani k jednomu z nas nema daleko takze mu to muzeme zapojit a spustit i v nasich autech coz zalezi jen na tom jesi ho opravdu chce . a jak psal pavel nikomu bych nedal na zkousku takovou vec kdyz tu porad ctes bude stacit na tenhle zesik tahle baterka a je to nesmyslna kombynace
jesi se to co sem napsal Giuseppe1 nejak dotklo omlouvam se mu
RE5PECT dve pc 4000 mu stacit musej az az ale stejne to neni na to vyhravat bez motoru ostatne jako u vsech zesiku z podobnym vykonem a kdyz bude clovek rozumnej bude stacit i jedna baterka
vincek co je rozumnej :-)
AUTOHIFICENTRUM Liberec: sampson uz je urcen pouze pro US trh, tak az prijde Gius.. priste k tobe na kram, muzete si ho objednat z US, treba vam k nemu daj i zarucak a az vam shori par zdrojovych tranzistoru, urcite se to kuli tomu vyplati poslat ho na reklamaci zpet do US, kde vam beztak reknou, ze je to uzivanim.., zarucak k temhle zesum je zbytecnost, kupoval jsem je nove a zarucak jsem k nim taky nemel, ani sem ho nevyzadoval.., jinak sem asi malo znalej, porad nevim jaky doklady k zesu myslite?
pavel : no je z USA takze vizo,pass,obcanka atd:-) popripade ridicak :Da karticku pojištěnce
K takovejmhle komponentum se žádný "papíry" nedávaj...
Kupoval jsem novej Emphaser 24000D a DDz2HV a ani k jednomu jsem je taky nedostal, protože v těhlech případech jsou "papíry" k ničemu.
vinzek pochopil co jsem myslel....
Jinak papíry k zesiku můžou být třeba záručák (ok..není) nebo nějaký manuál nebo co já vím,co vše se k takovýmhle zesikům dává. Sorry,já jsem jen obyčejný obchodník s pár lety zkušeností a vůbec se nestydím za to,že toho spoustu nevim,ale i když den co den poslouchám spoustu blábolů nebo divných otázek...tak se vždy chovám slušně a nepovýšeně....a to mi tady chybí. Nevím proč,ale moc rychle ti pavle chytá koudel u zadku a tím že někdo neuctívá Sampson skoro jako božstvo,tak kvůli tomu nemusí být nutně méněcenný.. (tak to totiž z tvojí strany vypadá).
Mrzí mě,že ti zasírám příspěvek...normálně se do takových věcí nepletu.
kdybych ho uctival jak pises, tak ho neprodavam, tvuj nazor jak to z me strany vypada mne nezajima, napsal jsem jasne odzkouseni formou kontroly v servisu v praze, kdyz to Giuse.. nevyhovovalo, mohl si usetrit dalsi prispevek s jeho nazorem na vec..
jo kdyby se nekomu neco nezdalo pri koupi toho zesiku tak i ja se za funkcnost zarucim vlastni hlavou
Pavle...jsem rád,že s tebou dohromady nevlastním dvojdomek
HOWGH

21.11.2009, 20:06 |
rebel AUTOHIFICENTRUM Liberec :já bych taky z vinzkem ani pavlem nechtěl dvojdomek a z ládou už vůbec né stačí, když bych měl tyhle tři za sousedy a celá stará boleslav by se odstěhovala ,protože při ladění bedny to je hnus otřesy v baráku rezonancí bych měl pnou chalupu.
,-)))
stale k prodeji za 24000,-