Navštíveno 1631x

Nemá někdo na prodej nějakej 2-kanál o výkonu alespoň 2x150W RMS?
Mám skoro nový Phoenix Gold Xenon 200.2, referenční řada, špičková kvalitka
[ Link ] tady je PC
[ Link ] určitá dohoda o ceně možná

21.01.2010, 08:33 |
Escudo | Upraveno: 2010-01-21 08:34:06
zaručim se za 100% funkčnost i vzhled, jsou k tomu certifikáty, krabice, manuály...
Rači bych vyloženě zes co dává 2x150 do 4Ohmů. Těch 2x200W je už dost, ale zase se mi líbí jak je celkem skladnej.
proč přesně? To že máš výkon navíc je jedině dobře a nemá to vliv na kompa (jestli myslíš spálení nebo tak). Co se týče spotřeby, tak řada xenon má jednu z nejlepších hodnot efektivity vůbec, je to digitál. Navíc je výborně univerzální, výkon dává při 1-4Ohm a to platí i o můstku 400Wrms
já jsem s nima napájel Helix RS6, který maji asi 90Wrms a druhym vejšky Dego Master 2000T a přebytek výkonu mi tam nějak nevadil :o)
popřípadě mám 2x100Wrms stejnou řadu
Já na to potřebuju hodit Radical Audio RA16.2, teď sem je měl na JBL co dával 2x150, ale musim rozšířit o další JBL kompa, který teď na něm pojedou, takže potřebuju něco navíc na ty RA.
pokud budeš mít zájem, ozvi se třeba na telefon pod nickem, ty 2x200w mám dva kdyby jsi chtěl udělat sadu aby to nějak vypadalo, oba jsou použitý pár týdnů, na slovensku stály nový ke 3o.ooo SKK za kus
Dva určitě ne, mám ty dva JBL a tenhle bude na třetí kompa. Jinak vim o něm, takže se případně ozvu. Díky.
[ Link ] sice tam nemam takto silny 2kanal,ale hodne 4kanalu,ktere muzes zmustkovat a pak neni problem s vykonem kolem 2x150 az 2x190W
za super ceny
Mám na predaj Phase Evolution OPUS 150.2
[ Link ] ak máš záujem tak napíš cenu na andy533@azet.sk