Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > K: "kompletní instalace"

o Navštíveno 1025x o
o 30.01.2010, 23:03 | jarda333 | Upraveno: 2010-01-30 23:09:19
Vzhledem k zdravotním obtížím v rodině a dalším studijním pokusům mi padne bohužel značná část volna, se kterou jsem počítal na instalaci, na jiné starosti :-((.

Předběžně poptávám, kdo by byl schopen a ochoten zajistit kompletní instalaci - vzhledem k původnímu záměru mám prakticky všechno připravené, včetně představy, jak to má vypadat ;-).
Jde o AR156 Sportwagon rv 04, 2.4JTD v rozsahu -
kompletní vytlumení (včetně střechy a podlahy) kombinace alubutyl, vibraflex (podlaha tecsound - zbyl z předchozí instalace), + tlumení STP a ANS, natažení kabeláže.
Komponenty zahrnují rádio, dva páry 6,5" - předek aktivně - žádný laminát, pouze mdf redukce, výšky na sloupky nebo zrcátka - po domluvě případně jen provizorně a po vyladění si dorazím sám, zadní dveře zůstane zachovaný středobas + zakomponovat výšky.
Kufr dvojitá podlaha, tři zesilovače + kap, se zachováním přístupu k rezervě, baterie bude pouze vepředu. Ozvučnici na sw mám prakticky připravenou. Postačuje pouze test funkčnosti instalace, s naladěním si pohraju sám.
Dopředu přijde PL CFS 165.20, rearfill magnat xtr 2.16, zesilovače combat 2000+4000, helix 1000qx, kenwood 808, kap1F.
Kabeláž je kombinace dragster a alfatec (napájecí 50qmm, 20+16qmm), repro dragster a macrom, signály audio system.
Instalaci bych chtěl realizovat duben/květen, auto můžu postrádat tři týdny max.

Případné nabídky/ohlasy sem, na mail nebo tel. 777343515. Za pomoc a návrhy díky. J.

o 31.01.2010, 11:57 | CarMedia.cz
To bychom zvládli, když tak se ozvi. Domluvíme se..
o 31.01.2010, 15:39 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
alfy 156 jsme delali tri

pokud jsi z prahy tak se klidne stav
eXtrem-audio
[ Link ]
o 31.01.2010, 18:15 | jarda333
díky za reakce, ozvu se po tel., jakmile to hlasivky dovolí
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3098 sekund.