Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > K: aktivní sub

o Navštíveno 697x o
o 08.02.2010, 11:41 | hanx
Ahoj lidi, koupím nějaký aktivní sub, jde mi hlavně o co nejnižší cenu (je to jen dočasný řešení než vymyslim co dál). Nejlíp i s kabelama, pojistkou atd. Díky za nabídky

o 08.02.2010, 22:53 | CarMedia.cz
Máme v akci Fli Trap 10 Active. Je to včetně instalační kabeláže atd. Poštovné je zdarma, záruka 30 měsíců. Na 10" prcka hraje opravdu obstojně! [ Link ]
o 09.02.2010, 12:56 | hanx
Tak to je na mě opravdu moc drahý... Stačí mi něco jetýho

mimochodem nemusí to bejt aktiv, ale i pasiv se zesikem.. Pořád platí co nejnižší cena
o 09.02.2010, 14:52 | hanzy10
Ne,že bych tu chtěl někomu radit..ale zase za 500,- tu nic neseženeš...to se jukni na aukro..nebo jine...myslím že 3500,- zase není moc..a určitě budeš zpokojený nebo přišetři a kup už něco lepšího...jsou tu někdy fakt pěkný věcičky za pěkné ceny...
o 09.02.2010, 15:41 | hanx
hanzy10: 500 a 3500 je docela velkej rozdíl... jak jsem řekl, zatím nevím, jak na tom budu s penězma, jelikož radši vrazím prachy do auta po technický stránce. Zatim chci jen trochu poslouchat, repra už mám, tak mi stačí sub.. Nebudu dávat 3500 za novej sub, když to je jen dočasný řešení a kdybych potom dělal nový audio, tak bych ho stejně nevyužil.. Když seženu něco levně, tak se to neztratí a vždycky to může jít do jinýho auta až budu mít finanční základ na něco lepšího do mýho..
o 14.02.2010, 16:34 | hanx
up
o 18.02.2010, 00:12 | hanx
pořád sháním..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3076 sekund.