Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > P: monoblock DLS Ultimate A6 !!

o Navštíveno 1256x o
o 18.02.2010, 13:20 | stotník
1kanal (monoblock) zos: DLS ULTIMATE A6 - jeden z najlepsich analogovych zosikov, ake sa kedy vyrobili !!!!! Namerany damping factor 2764/4ohm !!!
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]

Zaujemcov prosim pisat len na mail !!!! NIE DO PRISPEVKU, DAKUJEM ! Kontakt: stotniksc@gmail.com

o 18.02.2010, 14:28 | Kapka (M)
přemýšlim proc by nemeli zajemci psat do prispevku tady..protože jsi sem přišel dat jenom inzerat a nikdy už jsem nepujdes? presne tyhle lidi by to chtelo nejak z toho fora dostat..sorry za upřimnost..
o 18.02.2010, 14:53 | stotník
Kapka: Samozrejme budem reagovat na tvoju pripomienku,ktora nema nic spolocne s tym,co si napisal,preco mi zaujemci maju pisat na mail !! Takze aby si bol v presnom a zretelnom obraze: Ide o to, ako som si vsimol na tomto fore, kopa ludi tu dava nezmyselne financne navrhy na tie,ci one veci !! Tym padom cloveku, ktory predava, uplne zaseru nezmyselne inzerat a potom to aj tak vyzera ! Jak na nejakej "ciganskej burze" !! Dochadza tu akoby ku konfliktu medzi clovekom, ktory predava a potencionalnym kupujucim !! Preto som napisal to, co som napisal ! Ak mi niekto chce davat "navrhy", tak nech to urobi mimo moj prispevok ! O spinenie inzeratu vonkoncom nestojim !!! Je to jasne ? Co sa tyka toho, ci sem pojdem, alebo uz v zivote nikdy, poviem ti jedno: Chodim sem pomerne casto, rad si citam v sekcii Autohifi a tiez sa rad priucim novym veciam, atd., atd... Ako vravim, vadi mi len to, ze sa tu najdu aj taki, co dokazu popisat nezmyselne cenove navrhy cloveku do prispevku a to ma vie nasrat. Porozumeno pane ?
o 18.02.2010, 15:25 | macek
stotnik kdyz ti to tak vadi tak mas napsat rovnou cenu a je to a ne co kdo da to se pak nediv ze ti pisou co pisou. tu cikanskou burzu si delas sam :-))))))
o 18.02.2010, 15:31 | Kapka (M)
asi tak nejak..tohle je forum-club..je to od toho aby tady lidi spole kecali..predavali si nejake zkusenosti..a ne z toho udelali jenom annocni atd..a když si vyjedu tvoji aktivitu..tak vidim pouze pomalu samý bazar...jinak nahod sem cenovku..a treba zrovna ja budu mit zajem...
o 18.02.2010, 15:43 | stotník
Ten, kto ma zaujem, mi napise na mail: stotniksc@gmail.com , tam sa dozvie cenu ! Sem ju pisat nebudem. Prosim bez dalsich pripomienok a otazok !! Dufam, ze je debata tymto uzavreta !!
o 18.02.2010, 23:14 | dhandars
cena ???
o 25.02.2010, 10:45 | stotník
1kanal (monoblock) zos: DLS ULTIMATE A6 - jeden z najlepsich analogovych zosikov, ake sa kedy vyrobili !!!!! Namerany damping factor 2764/4ohm !!!
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]

Zaujemcov prosim pisat len na mail ! NIE DO PRISPEVKU, DAKUJEM ! Kontakt: stotniksc@gmail.com
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3044 sekund.