Kapka: Samozrejme budem reagovat na tvoju pripomienku,ktora nema nic spolocne s tym,co si napisal,preco mi zaujemci maju pisat na mail !! Takze aby si bol v presnom a zretelnom obraze: Ide o to, ako som si vsimol na tomto fore, kopa ludi tu dava nezmyselne financne navrhy na tie,ci one veci !! Tym padom cloveku, ktory predava, uplne zaseru nezmyselne inzerat a potom to aj tak vyzera ! Jak na nejakej "ciganskej burze" !! Dochadza tu akoby ku konfliktu medzi clovekom, ktory predava a potencionalnym kupujucim !! Preto som napisal to, co som napisal ! Ak mi niekto chce davat "navrhy", tak nech to urobi mimo moj prispevok ! O spinenie inzeratu vonkoncom nestojim !!! Je to jasne ? Co sa tyka toho, ci sem pojdem, alebo uz v zivote nikdy, poviem ti jedno: Chodim sem pomerne casto, rad si citam v sekcii Autohifi a tiez sa rad priucim novym veciam, atd., atd... Ako vravim, vadi mi len to, ze sa tu najdu aj taki, co dokazu popisat nezmyselne cenove navrhy cloveku do prispevku a to ma vie nasrat. Porozumeno pane ?
Ten, kto ma zaujem, mi napise na mail: stotniksc@gmail.com , tam sa dozvie cenu ! Sem ju pisat nebudem. Prosim bez dalsich pripomienok a otazok !! Dufam, ze je debata tymto uzavreta !!