Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > P: Clarion DRX960RZ

o Navštíveno 1078x o
o 22.02.2010, 11:02 | S.C.A.R.Y.E
Info: [ Link ]
Plně funkční bez vady, někde se mi válí i orig krabice, manual atd.

Cena 1500,-

foto k příspěvku  od S.C.A.R.Y.E

o 22.02.2010, 12:57 | Diner
mas mejl
o 22.02.2010, 14:58 | S.C.A.R.Y.E
prodáno
o 22.02.2010, 17:11 | Escudo
nějak jsem si nemohl pomoct :o)
o 22.02.2010, 17:56 | Cenda
za ty prachy se ti vubec nedivim :-)))
o 22.02.2010, 18:57 | Nismo.Power
to je to moje bejvalý ? :)) pokud ano tak lituju že jsem to neviděl dřív, do ted se proklínám že jsem ho kdysi prodal za 3k tak bych ho koupil zpět :))))
každopádně pecka rádio za masakr cenu.... kvalitou strčí do kapsy většinu dnešních rádoby rádií :))
o 22.02.2010, 22:58 | Pete_K
Jak to muzes prodavat za takovou cenu??
taky jsem mel a muzu potvrdit kvalitu zvuku..
Starsi masinka a za tuhle cenu bych ani na vterinu nevahal.
o 22.02.2010, 23:39 | bandita
jedno z mala odlschoolovych radii ktore dovoluje pripojit iPOD pre masove prehravanie :)
ta cena je/bola sen...
o 23.02.2010, 06:23 | Escudo
bandita: to že se na to dá připojit iPod je snad jediná vada na kráse :o)))
o 23.02.2010, 10:51 | Nismo.Power | Upraveno: 2010-02-23 10:53:21
asi jako Escudo..... takhle kvalitní zdroj zvuku kazit tak sračkovym zdrojem zvuku jako je ipod za to bych sekal ruce :)))

a vůbec Escudák.... až ti bude ležet na poličce a náhodou by se ti ho zachtělo prodat tak dej vědět a přebral bych štafetu ležení na poličce :)
o 23.02.2010, 11:18 | Escudo
já jsem si řekl že kvůli výměně auta a případně bydlení sekám s autohifi, ale začíná bejt evidentní že to prostě nejde :o) sotva jedno rádio prodám, už kupuju jiný :o( ale tady to fakt nešlo
o 23.02.2010, 11:47 | Daryl (A)
nismo: ty jses sracka :) Ti klidne udelam poslechovy test naslepo s lossless formatem. Nepoznas rozdil.
o 23.02.2010, 12:08 | Escudo
je to asi jako dát 9887 na McI :o)))))))
o 23.02.2010, 12:24 | Daryl (A)
a jeje :0) skoda ze s timdle nejde delat test naslepo :)

Bohuzel za rozumny penize neni lepsi radio dostupny. Auto mam na praci, ne na souteze ...
o 23.02.2010, 12:26 | swep
uplne escuda chapu, taky sem ted koupil jednoho starsiho clariona, mam pro ne slabost
o 23.02.2010, 12:26 | Daryl (A)
schvalne by mne zajimalo, co reknes pesovi na jeho instalaci ... :)
o 23.02.2010, 12:33 | Escudo
Daryl: o pár inzerátů níž máš 958 za směšnou cenu, ta je zvukově kategiricky jinde a jak jsem řikal, tak 88RS za mě taky. Ale berte mě s rezervou, mě prostě nevyhovuje syrovost Alpin, no nevyhovuje je slabší slovo. Už jsem slyšel instalace, kde byl zvuk na slušný úrovni, ale na hudbě, která pro mě neni ta kvůli který bych to stavěl. Mě se pak naskýtá otázka, jestli má smysl dávat nechutný peníze a čekat nejistej výsledek a nebo snížit náklady a vždycky bejt mile překvapenej. Teď jsem na počátku druhý fáze a třeba s touhle 960kou opravdu strach nemám
o 23.02.2010, 12:45 | lukee_cz
swep: "jednoho starsiho clariona" :-)))
o 23.02.2010, 12:53 | Luke-Jeep
no bohuzel posledni dobou zacinam chapat spis ten druhej tabor co dava love do novejch veci s nejistym vysledkem... mam taky rad starsi clariony - a moc, ale posledni dobou se nejak serou... :-( (aktualne spatny flex na 928rx, trable uz na druhym laseru 928RVD atd... ) :-(
o 23.02.2010, 13:48 | Escudo
to je spíš smolíkem tohle, já už měl čtvrtýho 958 a pravda, na jednom byl v pr. pohon mechaniky, ale to bylo v záruce. Pak 3x 948, 2x 928 a všechny chodily skvěle. Na druhou stranu kdyby se mi několikrát vys*aly, tak budu taky uvažovat jinak. Jenže co si koupíš novýho dneska, pořádnejch rádií do 20k spočítáš na prstech jednoho prstu
o 23.02.2010, 14:59 | dddd
bohužel, 960tce nešel vypnot display a dimmer měl velmi malý rozdíl, takže mi to vypalovalo v noci oči, to byla pro mne obrovská a fatální nevýhoda
o 24.02.2010, 00:37 | Nismo.Power
mno je pravda že to přece jen je starý železo a že se to občas má tendenci porouchat..... stejně tak musim souhlasit s dddd že ten dimmer tam je nic moc ale zase šel dobře nastavit natvrdo jas......

ale je fakt že alpine zvuk mi nikdy neseděl, pokud jsem chtěl kvalitu tak sem volil clarion a pokud jsem chtěl hutnost tak pioneer.... ale je fakt že moc jinejch značek jsem ani nikdy neměl, co mě nasralo asi nejrychlejc panasonic (bezmála topmodel jsem měl) ... to bylo tak na ***** radio že letělo během tejdne...... ještě jsem měl rád AVX2 než bylo ukradeno...to mělo takovej zajímavej zvuk ale tenhle clarion jsem měl ze všech autoradii co jsem měl nejradši :)
o 24.02.2010, 08:29 | Daryl (A)
skoda, ze cla ma jen ten zvuk a nic vic ... vypada hrozne, ovlada se hrozne, nevim o tom, zeby podporoval BT (HF i audio) atd ... jak rikam, hodne pouzivam navigaci soucasne s prehravanim hudby a do toho mi casto nekdo vola. Nemam to auto jen na srazy .. je to pracovni nastroj.
o 24.02.2010, 08:51 | Escudo
nj, tak je to starší rok výroby (958), to se tyhle věci prostě nenosily, teda myslim BT. Co se ovládání týče, tak 958 je desetkrát líp ovladatelnější a intuitivnější než 88RS nebo Apliny, tam je spousta věcí řešena dost nešťastně a to hlavně ne úplně chytrym rozmístěnim tlačítek. Já to budu řešit navi s HF a rádio si prostě vždycky zvládnu ztlumit. Pokud se v těhle věcech dělá kompromis typu zvuk z MP4 přes BT a k tomu rádio, tak čověk nemůže očekávat dokonalost, to je jasný. No a vzhled, nechctěl bych mít v concordovi ///A, fuuuuuj :o))))
o 24.02.2010, 09:12 | Daryl (A)
escudo :) jak to neni propojeny, tak je to pase.

a o kompromisech z komprimovanych formatu by se dalo polemizovat. Ano mp3 nebo mp4 jsou orezane formaty, kde je zisk hlavne na eliminaci nekterych frekvenci, ale jsou taky komprimovane formaty, ktere zachovaji zvuk ve 100% kvalite. Prenos pres BT je digitalni, tudiz zde o degradaci signalu taky nemuze byt rec.

Ad vzhled: porad lepsi kourova alpina nez plechoidni stribrny cirkus kterej na tebe blejska i v noci ve vypnutym aute :)

Ne pepo, s tebou se nema smysl hadat, protoze pro tebe je i low end clarion na kazety zvukove kvalitnejsi nez Alpine F1 status :)

az opravim nebo vyreklamuju tu moji alpinu, klidne s tebou udelam swap test a klidne taky muzem porovnat kompresni formaty s original CD.
o 24.02.2010, 09:42 | Escudo
já jsem zastánce kompresních formátů, takže tady se shodneme, kompromisem jsem myslel hlavně nákup HU, kterej je podmíněnej tim, že musí mít BT atp. Protože tady se ti sníží výběr na minimum. No a Cla, přiznám se, že jsem nikdy neměl jinou než nejvyšší řadu danýho roku, takže u těch nižších těžko říct :o) já myslim že by bylo fajn si zase udělat srovnávací den a vzít zmíněný rádia třeba do tvýho auta, posledně to v Letňanech a týden před nima bylo vcelku hodně zajímavý
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3399 sekund.