Navštíveno 727x

Prodám RF T112D4. Dobrý stav, nevyhovuje mi jeho zvuk, preferuji větší tlak.
Nabídněte mi nějaké subwoofery na výměnu (klidně i něco málo doplatím).
Kdyby ho chtěl někdo koupit, tak cena je pevná na 5000,-
Ja se z tebe zblaznim :-). Pri tom jak jsi ho mel zapojeny a v jake bedne hral dle me nemuzes vedet jak hraje..... Vic nic... rozepisovat se nemusim....
Njn..dle mýho na něj mám slabej zesík...... nehraje dle mých představ. TeĎ ho mám v autě v tý uzavřence a žádná sláva. máš pravdu, že by to chtělo štěrbinu....
Jinak chci jít asi do nějakýho RE audia a nebo nebudu experimentovat a dam mýho starýho blackbasse:).
Tak šup nějaké nabídky?:)
bez zesiku ti nebude tlacit nic ! vyhod toho ipaula a kup poradnej monoblok třeba od GZ !!!! uvidiš že bude tlacit i woofer co je v sq
pravda...zesík sháním a na iPaula už kupce mám....kdyby někdo věděl o dobrým monobloku za dobrý peníze, šup se s tím..
Jinak subwoofer RF T1 je stále na prodej...mám neodolatelnou nabídku na RE audio a na sub od Digital Designs
Tady máš pořádnej zesik ale 15t no . Veř že pak ti to bude tlačit!
[ Link ] a budeš stabil na 0,5Ohm nebo je tu na prodej sinus live sl3000 stabil do 2ohmu a dává 3kW rms
jenže problém je ten že ty 3kW se hodí na db drag!Ne na posleh protože to nemá žádnou kontrolu atp....
Někdo tu nabízel HELIX SPXL 1000 okolo 6500 nebo 7000, takový by ti nestačil??? Jinak kupec čeká :-). ale nikterak nespěchá, teď mu baští autíčko z peněženky na servisu, takže tenhle měsíc se to moc nehodí, po té další výplatě kdyby byl už volný, tak by to byla paráda. Tak zatím sháněj a rozmýšlej.

05.03.2010, 22:48 |
clown to SPXL mam k prodeji ja, coz o to, dokonce asi i dva,
ale na to RF to chce neco jeste o level vejs :o)

09.03.2010, 13:47 |
Replayman007 | Upraveno: 2010-03-09 13:47:58
sleva na 4900,- potřebuju money na podvozek:/
místo RF T1 12" budu mít Rainbow 12" Amboss což myslím, že se zesíkem Rainbow DM2000 už půjde pěkně dohromady. je to dvoucívka 2+2ohm takže pro ten můj zesík fajne!
No nechci ti do toho kecat, ale na Ambosse je to málo, do jednoho Ohmu to zahraje na levačku a do 4Ohmu je to slabé ;-) Ten Amboss je moc nenažraný, mám to zjistěné, bohužel, jelikož jsem se o to zajímal. Pokud s tebou nehnu, tak asi utřu i já, že ten zes tedy k mání nebude? :*(
Amboss - (bráno ze stránek www.rainbow-audio.de)
Nominal power handling - 600Watt (Max. 1200W) (ikdyž prodejci píší 550W/1000W)
Frequency response - 25-200Hz
DC-Resistance - 2x2Ohm
Citlivost - neoficiální údaj 89dB
(iPaul DM2000 - 360W RMS při 4Ohm)
Tak si to ještě rozmysli, vím finance jsou teď všude nalevačku. :-/