Navštíveno 594x

Zdravim, může mi někdo nabídnout MDF tloušťky 25mm (nevim v jakých rozměrech se standardně dodávají), ale potřeboval bych zhruba 5 m2 (samozřejmě bych ještě upřesnil dnes přesným výpočtem). Může tedy někdo nabídnout i s cenama?
Díky.
Neni problém pošly rozměry na mail,podle toho cena :-)
Pokud jsou desky rozměru 2,5x2 m, tedy 5 m2, měla by mi stačit jedna deska, takže zase žádnej velkej odběr. A můžeš dodat pouze desku jako celek nebo i případně nařezané na potřebné desky? Díky.
No jak sem mrknul seš ze sokolova takže by se ti to vyplatilo pouze pokud jezdis do brna. Jinak samozdřejmě řežu na míru .
se poohlidni v okoli ten material se hejbe z cenou vsede stejne na tom proste neusetris pokud chces jednu desku jesi te zachrani trebas 200kc za usporu na desce a projedes 500navic za benal az pro to nekam pojedes neni realny ne
Už jsem sehnal v okolí, ale bohužel to maj v okruhu 50 km jenom v jednom shopu :-( Což mě štve vzhledem k tomu, že sem porovnal cenu co za desku chtěj v Brně a vychází to tu o 500 Kč dráž a neni konkurence, která by to tu mohla mít třeba levnějš.
Můžeš jen tak pro zajímavost hodit cenu za kolik si koupil ???
Ještě sem nekoupil, ale mají desku za 2050 kč.