Navštíveno 1268x

Čau hifíci...
Předběžně sháním nějaký 165mm středobasy...
Požadavky:
- SQ s dobrým a radostným přednesem v celém pásmu (63(80) - 3000 Hz) :D
- Watáží klidně i kolem 60wrms, ale i 100 bych snesl
- Cenou do 4.000 - 4.500 Kč
- Klidně použité, ale ne 10 let
- Záručák, případně značka, od které se dá sehnat ofiko ceník - výhodou
Případně výměna za AUDIO SYSTEM EX 165 SQ s mým doplatekm (kdyby někdo měl zájem o AS, tak ať napíše)...
co takhle morel tempo 6 komplet baleni nikdy nepoužity jen rozdělany vyměna za ty tvoje AS + 3000kč? jsou fakt novy ani sem je neskoušel a v teto cenove relaci lepši asi neseženeš co sem si četl recenze pryč bych je nedaval ale potřebuju penize

16.07.2010, 22:08 |
Leke Prosim neco malo zde:
[ Link ] A nebo pak nejakou dobu pockat a koupit si Morel Dotech Ovation...ale zase ten prikon :/
A co nejake Seas apd.?
to by musel byt debil aby menil a jeste doplacel 3:-))to si je muze nechat a za 3 je sezene taky na SK foru jsou tusim 2x kolem 120ecek
pokud by ti nešlo tolik o vzhled, tak mám přemotávaný Helix RS6, 100% funkčnost, dám na ně záruku, cena 2500Kč
bohužel teď nemám k dispozici detajl jak vypadaji, jen tohle
[ Link ] ale jejich vrchlík je prostě odříznutej a po přemotání přilepenej, vzhledově to samozřejmě ztrácí, ale je to dělaný u jednoho z nejlepších motačů :o)
No a pak bych měl starší řadu Hertz Mille, jenže ty maji 250W
pepe689 to maš pravdu že tam stoji 120eček ale dalšich 15 eček je poštovny a seš na cca 3500kč a ty AUDIO SYSTEM EX 165 SQ novy stoji 1500 takže bych dal za použity tak 800kč ale je to jenom o domluvě klidně mu je necham za 2500kč at nežeru

17.07.2010, 10:42 |
kulík hlavon: to máš sice pravdu,až na ten fakt že AS má cenu za kus a ne za pár...
hlavoun: Dík za nabídku, ale mě stačí pouze středobas... :) Jinak jako kulík - u AS je cena za kus...
pepe689: :D :D
hifim@ni@k: Šunka, co dává na kanál asi 70W... :)
Escudo: O vzhled mi nejde, bude to za mřížkou... Každopádně zajímavá nabídka, co jsem se díval, tak se to snažíš prodat od ledna, takže ještě chvilku počkám a případně bych to vzal, ale zatím nic nezaručuju... U koho to bylo přemotaný??? (Kleenex)???
Jinak se samozřejmě nějakým nepříliš rozšířeným značkám (seas apod.) nebráním...
O čem bych též uvažoval, tak MB Quart PVF 216 nebo Audio System EX 165 Phase...
kdepak, pan Ledvinka z Uhříněvsi
[ Link ] zálží teda odkud jseš, pokud z okolí Prahy, tak ti je můžu nechat namontovat a poslechnout, pak se rozhodneš. Já prodávám celkovou aparaturu už asi třičtvrtě roku, taknějak jsem s autohifi prozatim skončil a tohle jsou věci který zůstávaj zatim
Do Prahy to nemám zrovna blízko... :( Chtělo by to foto... A ještě se možná blbě zeptám... :) Umí to vyšší frekvence??? Ptám se proto, že se dělalo i 3W (RS 6.3) a ten basák odtama nemusí zvládat frekvence 1000+ a ty jsi měl 3W, tak jsi to nemusel zaregistrovat... :)
Jinak up...
neměj strach, středobas je určenej primírně pro 2 way, 3 way je jen doplněnej o středotón, kterej je údajeně kupocvanej od Braxu. Myslim že ti tady spousta lidí potvrdí, že RS6 jsou jedny z nejlepších středobasů vůbec. Zítra odpoledne udělám fotky a nahodim je
tak tady jsou

Escudo: Tak jsem rozhodl, že půjdu raděj do "nespravovanejch"... Díkec za nabídku... Jinak jsem našel někde nějakej test a RS6ka vedla před AS Phase i Focal K2 Power, takže to nebude žádnej šunt... :)
---
Takže up s tím, že repro nespravovaný + nejlépe do dvou let starý...
Jinak je to bída, nabídl jenom Escudo a hlavoun ty Morely... To se nikdo nechce ničeho zbavit??? Nejlépe bych ten AS Phase, abych se držel značky...
OK, no jak jsem řekl, ještě mám ty Hertz Mille, ty jsou ve 100% stavu, zahrajou i na nižší wattáži, ale chce to zkusit :o)
ja bych vedel :-)))jenze nemas icq:-))tot je problem
Pokud bys mel zajem, tak mam stredobasy z Helix RS6, nejsou to ty bily, ale cerny, cena dohodou, ale rad bych 3,5 tisice. Jsou samozrejme neposkozeny a hraji tak, jak by hrat mely. Prodavam je, pac jsem trosicku tusnul.

29.07.2010, 22:20 |
kojak co tak focal polyglass 165 V2

09.08.2010, 17:44 |
Topča MBquart q216 signature nove komplet 776151444

09.08.2010, 17:54 |
macek
Zatím neaktuál, řeším pojistnou událost... Ale já ještě přijdu... :)