Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > K: Procesor Audison Thesis Bit One

o Navštíveno 2733x o
o 09.10.2010, 17:23 | Toxxx
Koupim tento procesor ale pouze verzi 1.5.

o 09.10.2010, 21:41 | Augi
viz ICQ ;-)
o 10.10.2010, 19:10 | Toxxx
Stale aktual. Jeden kusok sa objavil len sa caka na vyslednu cenu.
o 14.10.2010, 16:41 | Radeggast
Nevím, jak se to vyřešilo dál, ale kdo procesor má a Toxxx to nechce, tak mi taky pošlete cenovou nabídku do mejlu... Díky...
o 14.10.2010, 18:03 | Augi
To by mě zajímalo, kdo má v ČR BitOne :-)

Já vím o dvou kusech... :-/
o 15.10.2010, 08:10 | Toxxx
Radegast: Procak este nemam. Uvidime ci sa podari. Inak je stale zaujem.
o 15.10.2010, 08:11 | Toxxx
Augi: Dufam ze budu 3:) Ale tiez by ma zaujimalo ci to tu ma viac ludi.
o 16.10.2010, 14:14 | Toxxx
Koupeno:)
o 16.10.2010, 18:54 | prohifi.cz
taky jsem o nem premyslel, ale dle zahranicnich diskusnich for konci o dost lepe novinka JBL MS-8, tak uz mi tu lezi a cca za 1-2 tydny budu testovat, tak jsem moc zvedav
o 16.10.2010, 23:46 | Augi
prohifi.cz: muzes pls prozradit, na jakych forech jsi to videl? ;-)
o 17.10.2010, 15:30 | prohifi.cz
2 Augi:
bohužel jsem přišel o záložky ve FF, ale 2 minuty na Googlu a třeba tady srovnává JBL MS-8 člověk, co měl před tím Audison Bit One 6 měsíců v autě:
[ Link ]

"MS-8 Auto Tune Capability:
So, now, my subjective opinions on the MS-8's auto tune vs my own tuning abilities that I spent 6 months on with the bitone.

1. Stage depth is a little bit better, but not a whole lot.
2. Stage layering (front to back instruments/singers) is better by far than it ever was. It is very evident when a musician is behind another or back and to the side. My previous tune didn't do this too well. There was a lot of blending. Now there is clear separation.
3. Stage width is at least as good as I was able to get on my own. On a few tracks, I noticed it was clearly wider.
4. Finally, to you guys who like to drive looking at the car next to you: you can turn your head a full 180* and the stage stays put. There's NOTHING I've ever heard that would do this."

Hlavně o Bit One jsem již od několika lidí slyšel, že jim v sestavě lehce šuměl, což je něco, co bych nepřekousnul u sebe v autě.

"System Noise:
None. Although, I had very little with the bitone. I did have some noise floor. I can't hear anything of the sort now with the ms-8. Maybe it's magic? Who knows. I do know that I can get to the same volume (actually, a bit higher now) as I could with the bitone when it's outputs were max'd so that tells me that something in this stream has a higher output and even with that, I have no system noise (crossing fingers for when I turn the alt on... in the garage, can't check tonight)."
o 17.10.2010, 16:13 | Augi
prohifi.cz: díkec :-)
o 19.12.2012, 18:23 | radaman
Toxxx: Jakej je rozdíl mezi revizí 1. a 1.5? Ta 1.5ka by měla být od roku 2008?
o 20.12.2012, 08:21 | Toxxx
radaman: Tam je rozdiel vo Firmware. Stary ktory mal oznacenie 1.0.0.0. mal neake problemy a tak som sa docital ze mam zhanat co najnovsi procik kde uz bol 1.5.0.0. Este ked ho budes kupovat tak u serioveho cisla je napisane "sip" to znamena ze procesor by mal by z tych novsich kusov. Procesor s tymto oznacenim by nemal mat problemy. Inak Firmware si mozes stiahnut priamo na Audisonackych strankach. Uz mam v procaku 1.5.1.1.
o 20.12.2012, 21:26 | radaman
Toxxx: Díky za odpověď. Takže hardware zůstal stejný a v procesorech vyrobených ve verzi 1 se dá tedy přehrát soft na 1.5 případně 1.5.1.1. Jak jsem doufam dobře pochopil? Ptám se protože na výběr moc není a kdyby se objevili pouze ve verzi 1 tak jestli má cenu nad ním uvažovat :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3226 sekund.