Navštíveno 1857x

Product Type: Woofer
Output Power: 600W (RMS)
Driver Type: 12" Ultra Excursion Woofer
Frequency Response: 22Hz to 500Hz
Impedance: 8 Ohm
Additional Information: Power Handling: 1200 Watts, Proprietary Euro Cast Basket, 2" Foam Surround, 110 oz Double Stack Strontium Magnet, Voice Coil: 3" 4 Layer ASV, Dual 4 Ohm Voice Coil, Hole Diameter: 11", Depth: 6.65"
cenu navrhnete sami... kdyz se mi bude libit muzeme se dohodnout.. je na nej jeste tusim rok zaruka.. papiry a krabice samozdrejmosti
jo s tou impedanci to trochu upresnim.. jde to do 2,4,8 ohmu
skus to dat nekam jinam tady o to asi moc velky zajem nebude taky jsem ho prodaval...
bigmat: to je to tak spatny woofer nebo co ?.. ja s nim byl docela spokojeny :))
Napis sem cenovku at ten inzerat trosku vypada a dej sem fotku jinak takhle je ta sazka na nejisto a nedockas se....
první

druhá

tu jsou teda obrazky.... a cenu ja nevim kolik se to tak pohybuje ? ... ty se v tom treba trochu vyznas tak me rekni za kolik by jsi to koupil ty ?.. popripade za kolik jsi to prodaval..... rikam papiry k tomu jsou zaruka tusim jeste rok
kolik jsi za nej daval ja ho nasel tusim ze za 3tis novy tak pocitej tak cca +-1500
a tak vidim ze si ho asi spis necham :D ja ho kupoval jeste za 5500.- .. za 1300 me muze lezet doma na skrini :D
zas tak moc ho proda tnepotrebuju :) ... je pekny.. jako tezitko bude dobry :D
tak dobra lidi.... prodam ho za 1300+ posta jak tu jiz psal el.barto.. pokud ma nekdo zajem... prisla financni krize a potrebuju kazdou korunu .. kdo ma zajem ?
v pohode ja jen psal ze ho necham za takovou cenu ): popripade slevim .... Je me k prdu nemam na to zesak a ve skrini je ho skoda :D
dobrá.. necham za 1000kč .. plus posta
to vazne nikdo nechce woofr za litr ?

14.06.2011, 13:38 |
nesty Já bych zájem měl