Navštíveno 2498x

predám toto rádio,v super stave,staré 2,5 roka,hrané rok a pol,uz cca od októbra nie je v aute.Stav vyborny,radio je neposkodene,plne funkcne.Bohata vybava,velmi dobra citacia schopnost.Kompletné balenie so všetkým ako u nového rádia.
[ Link ] cena 195€,- moj mail : majky.tomcik@gmail.com
fotky kludne mozem poslat
dohoda možná,stačí sa ozvať,ale ponuky typu doplatíš mi a ja to vezmem neberiem . 4600CZK!

09.04.2011, 15:04 |
ereso sry za OT ale za takové peníze a takovou jebku...za ty prachy se dá sehnat vymazlená alpinka která je zvukově uplně jinde
Tak si tu vymazlenou alpinku kup...

09.04.2011, 15:17 |
ereso ja mám,já jenom říkám jak to je jaká je realita
ereso: vymazlená alpinka to áno,ale snáď staršia a nie DVD-čko ,to si povedzme rovno.Tiež som tu videl úžasné stroje za 6tis, (9835atd.).Tiež mám iné špičkové rádio a nebudem už ísť cestou dvd,tak ho predávam
4300 CZK/ 178€,rádio fakt so skvelou výbvou,zvuk môže byť no jasne že na špičku sa nechyta,ale s výbornou čítacou schopnosťou!
za to se dá prodat dneska ledá jetý značkový né 2,5roku starej aušus jako tohle když v týhle ceně dneska koupíš podobnej aušus ale novej....
Nismo: tak kúp nový značkový aušus podobný ,ktorý bude mať podobnú výbavu, čítaciu schopnosť :) a potom mi napíš koľko násobne si prekročil moju cenu.A prosím,ak záujem nemáte,nejebte mi do toho,ja vám tiež nepíšem sračky do vašich inzercií ;)
tak koľko? ponúknite rozumnú cenu
tady vidíš sám jaká to je hitparáda to rádio....."takovou čítací schopnost" nevim co tě na tom ohromilo ale z těhle aušusů jí má každej a v tvojí ceně navíc s navigací která je stejně k hovnu jako zbytek toho rádia....
prostě žiješ v realitě tak si to musíš uvědomit že něco co se běžně prodvá za 20 a vejš nemůže od někoho jinýho stát 5-10....
pokud tě zajímá reálná prodejní cena tak si myslim že za to stáří je tak 2000 - 2500 podle toho na jak velkýho vola narazíš ale myslim že né tady na foru, možná tak někdo do služebního auta kde mu je jedno co mu chrchlá do papírovejch repráků a všechno je lepší než zpívající kolega i když v tomto případě má rozhodně kolega s hudebním hluchem lepší kvalitu přednesu než toto zařízení....
rozumná rada zní stále hod to na aukro od koruny a modli se za to aby si dostal přes 2k a příště už si takový věci nekupuj pokud ti vadí že se toho pak nedá ani zbavit abys neprodělal bačkory... nadruhou stranu tohle nový stojí řekněme dneska tak 7-10k podle "výbavy" a když to prodáš za 2-3 tak to je pořád lepší než kvalitní rádio v ceně 20-30 který prodáváš stěží za 5-7k když má tyhle roky...