Navštíveno 3131x

Pánové, známému tu zbylo z auta jedno rádio, za které kdysi utratil nehezké peníze a nemá ho už v čem využít.
Byl by zájem a případně cenové nabídky?
Případně uvítám alespoń radu, co za to chtít...
Nemám úplně přehled, co ta hračka stojí.
Stav velmi dobrý.
Zde popis a foto z webu:
Autorádio s odnímatelným panelem a výkonem 4x 43 wattů má CD přehrávač s 1bitovým D/A převodníkem. Tuner s RDS-EON ladí v rozsazích VKV, SV a DV. Vybrané kmitočty máte možnost uložit do 30 pamětí. K dispozici jsou korekce nízkých tónů, středů a výšek. Externí zesilovač lze připojit na dva výstupy předzesilovače se standardní úrovní 2 V.

18.04.2011, 21:55 |
koren 45ky chodej mezi 3k-4k, tohle je zakladni rada, tzn pocitam kolem 2k?
spis se proda cina s mp3,divx a kdovi cim nez naka.sad but true,ale treba se najde nekdo kdo jej oceni
jj, tohle si spíš počká na někoho, kdo chce sice nižší řadu, ale zato poctivý železo...
tak kdyby náhodou měl někdo zájem, stačí napsat, je to tu

19.04.2011, 00:00 |
koren jj,presne tak.
urcite bych jeste doplnil info jak je na tom se ctenim CD-R. co si pamatuju, tak nekterym nechutnaly
zkusím a doplním, ale pokud vím, tak mu to bralo v pohodě...
to je v dnesni dobe tak za 500 a budes rad, at se ti to libi nebo ne...

19.04.2011, 16:06 |
hoff Fuj, tak to ja prebiju to petikilo litrem :) . . .aneb, za tuhle cenu nechat na skrini :)
doplnit pár Denonama a oldschůlek jak vyšitej...

19.04.2011, 16:25 |
m.j. matis77: není základ jako základ...
to matis77:
tak za 500 opravdu ne.
Ono ne každý potřebuje USB a podobný serepetičky.
Zvuková kvalita tohohle rádia tam opravdu je...

19.04.2011, 19:44 |
tesil Tak to je jak na svinu, zrovna se chystam dat na to samy radio inzerat. Nahod mi kdyztak cenu do mejlu, at ti nekurvim prodej.
Kdybych věděl cenu, tak se na ní neptám :-)
Pokud někdo nabídne něco aspoň trochu rozumného, tak se uvidí

19.04.2011, 19:59 |
tesil to je prave ono, ja vim, ze za nej tezko dostaneme vic jak 1500,- ted ale jestli to ma smysl prodavat, nebo radeji ulozit....

20.04.2011, 20:53 |
savle Podsvetleni to ma zelene jako na obrazku nebo se da prepinat i na jinou barvu?

20.04.2011, 20:59 |
JP tesil: Myslíš, že za to třeba za 5 let dostaneš víc?:D Jestli pro něj nemáš využití, tak bych ho prodal dokud jsou v autech DIN šuplíky:D. Ale za 500,- fakt ne, to je jasný...

20.04.2011, 21:23 |
tykeev | Upraveno: 2011-04-20 21:24:21
to JP:
ale tak jako vzpomínku na kvalitu si to klíďo nechám, když to nikdo chtít nebude :-)
podsvícení to má modro-červené tuším. Podobná barva jako je v Passatu B5 například.
Zítra upřesním

21.04.2011, 11:04 |
tesil Já mám zelenej podsvit a když by někdo chtěl, tak za 1500 ho nechám.

28.04.2011, 22:43 |
dadan Zjistil jsi tu barvu podsvitu?
po pravdě jsem na to úplně zapomněl, zítra to sem napíšu :-)

11.05.2011, 22:59 |
dadan UUUž je dávno zítra :)
sakra, tak tedy opravdu zítra :-D
měl bych s tou svou pamětí něco udělat
tenhle kousek měl chvíli kámoš v autě,a i když zvuková kvalita tam nepochybně je,tak stejně vzhledem k tomu že nechroustá (aspoň ten jeho kus teda ne) pálený CD tak je to stroj skoro k ničemu,respektivě pro mimořádně úzkou cílovou skupinu lidí kterým nevadí tahat sebou originální CD s rizikem ze o ně přijdou...
Takže cena tak 1000Kč,ale to je jen můj úhel pohledu.
podsvícení tlačítek je červené
podsvícení displaye je modré - stejný odstín jako Passat 96+
A vypalovaná CD nejsou žádný problém.
Vždy to všechna pálená CD bez problémů načetlo!!!

12.05.2011, 20:26 |
dadan :( tak to je škoda...potřebuju to do BMW čili oranž červené.
sakra, kdyby si mel zelene, tak ho vezmu