Navštíveno 1564x

do měsíc ebych jí chtěl pořídit pokuď budou kupci na moje dvě baterky ...ale chtěl bych se zeptat nejdřív co je k mání :)
kup si Odyssey ta se sezene lip:-)
presne tak Odyssey baterie,jsou dokonce o trochu lepsi nez PC:-)
jj ale nesilnější co jsem našel je nějaká pc2150s odyssey a ta toho zrovna moc nemáá....nebo tato co jsem našel nevím kolik má zkratovací proud...
[ Link ] [ Link ] jj tak ted jsem to našel....2150A a to oproto PC4000 nemá cenu néé???
sem ti rikal ze pc 4000mam doma
A jakou výdrž má taková baterka když je rok stará a hrana v pande? toho se totiž bojim
A jakou výdrž má taková baterka když je rok stará a hrana v pande? toho se totiž bojim

20.05.2011, 12:32 |
swpavel | Upraveno: 2011-05-20 12:34:00
a ceho se bojis? v pande jsou ty baterie pouzivany jen na dbdrag a tech srazu v jedny sezone neni zase tolik, navic vsichni nabijime zdrojem, proti tomu PC v aute na bezny poslech je vyuzivana skoro kazdy den, tak ktera asi bude vic pouzivana :-), jinak Odyssey 2150 je proti PC 4000 jen o par desetin dB hlasitejsi, ten rozdil ty urcite nepoznas..
tady ale jde o kapactu zase....ta má zkratový proud 2150A ta odyssey a PC4000 má 115Ah a 7000A/a teď koukám proč se někde najde 4000A a někde 7000A u té pc4000 ???
víz tady
[ Link ] [ Link ]
PC4000 má zkraťák 4200A s vnitřním odporem 2,95 miliohmu. Nevim proč z 2loud4you uvedli 7000A (je to teda i na samolepce), ale realita je jiná :-)
jj takhle :) A tak odyssea by se nesehnala teda?
PC4000 nová je momentálně dost velkej oříšek. PC 5000 by jsi nechtěl? Když tak mě písni.. :-)
jsem myslel něco jetýho :D novýho to se mi nechce rvát takové peníze :D a Revilo PC5000?? žádná taková není snad né? nebo jsem aspon nenašel...
jako Revilo, ale tušim, že bude jinej problém a to, že PC5000 má na vejšku 27cm (jinak má stejné rozměry jako 4000)...samozřejmě, že má ještě o malinko větší zkrat
já bych to viděl na variantu Holywood SPV100 a k tomu bych se spíš zaměřil na silnější alternátor (ze Superba se nechá sehnat 140A)
tomas.V kde ste prisli k tem hodnotam u pc 4000
Kdyby někdo chtěl altik, tak mám v rezervě jeden 180 A. :-)
jesi to ma za sekundu tak mozna ale jinak je to stejne k nicemu u velkyho vykonu jen prodlouzis totalni vybiti baterie o 10 tisicin sekundy -))
Vinzku stačí hleda...Data Safe HX400 od Enersysu = PC4000...samozřejmě hodnoty jsou v tabulkách. Takže asi tak k PC ok?? :-)
ja to hledam jakou dobu a nikde sem to nemohl najit -))
sem asi p...a ale ja ty data nenachazim neco jo ale vnitrni odpor nenajdu zaboha ale nekde sem cetl ze by to melo bejt kolem 1,3 2,9 ma totiz 3000
Vinzek: ten kdo to psal...asi jako udával zkrat 7000A
bohužel tomu tak není :-)
+ v pdf komplet návod :-)
[ Link ] 
hezky tak tohle sem presne nenasel -))