Navštíveno 1771x

Prodám sonica 15 v bedně na míru plus syntex 1000D nikdy nehráno na db drag v záruce mě odešla cívka na sonicu proto je bez nápisu a nechán převinut cca na 2kw.Cena 11000Kč plus dohoda možno poslechnout v Praze hráno jen hobby

proc vsichni pisete nikdy nehrano na dbdrag ? kde se ty veci pri rozumu nenicej tak jako kdyz vy porad palite civky jak pisete ja konkretne nikdy sonika na dbdragu nespalil a ze dostavali kopr . vsude kolem kazdymu horej civky to je divny
no když se ti podařilo spálit Sonica zesem, co má 1500w tak to vypovídá o tom, že to bylo hodně Hobby nainstalovaný... :)
když vidim ty zvonkáče, co vedou do zesu... tak z toho nelezlo ani to..
zrovna jsem na to koukal na sbazaru a chtel jsem to sem preposilat...z toho zesu musel lezt super signal.

27.05.2011, 14:49 |
Nismo.Power | Upraveno: 2011-05-27 14:51:24
sonica spálíte klidně zesíkem co má 500W když budete chtít a budete ho hnát do megazkreslení zesíku.....
at dráty tak zvonkáče to zrovna nejsou a rozhodně tomu zesu stačej, samozřejmě autohifimagor by dal silnější ale ten proud timhle proleze a maximálně budou trochu zahřátý....
Nismo.Power prave ze ty woofry palis vetsinou slabejma zesama proc protoze sou lidi hluchi a hulej to co to de a ze to zkresluje to neva hlavne ze to duni ale k veci
stve me ze se tu porad vsude pise nikdy nehranej na dbdragu pritom tam kdyz ma clovek rozum to nedostane tolik jako pri beznym hrani a kdyz uz tram clovek neco oddela tak je to vetsinou tim ze tomu tak chtel chtel docilit lepsiho vysledku nebo podobne
Sonic se nechal opravovat hned po zapojení pač se mě přehříval zes bylo mě řečeno že je v háji jedna cívka a nechají mě ji opravit.Jelikož je to dvoucívka tak hned obě dělali to někde u valašského meziříčí poté už sloužil bez problému.Co se tíče kabeláže je přímo doporučená od carpoweru tak nevím co se komu nelíbí.Db drag jsem psal kvúli lidem co by se ptaly kolik tlačí atd.
Nojo basbost na max to pojisti:-D