Navštíveno 1289x

seženu někde ... ? koukal jsem na nový v německu 5000kč a v čr 6600kč ...a nebo koupit 15" z usa za ty peníze???
Jerry159:nechceš zkusit jinou značku? podle toho co tady čtu ti asi kicker neni souzený
No hele já jsem chtěl být vždycky výjimečný něčím a tady u nás sem protože ho tady nikdo nemá... a kdybych zmenil značku tak bych zase chtěl byt výjimečný... takže JL nebo orion hcca .... ale nejspíš zustanu u kickera nebo by musela být hodně dobrá nabídka na něco...Jinak jsem měl prostě smulu na tohohle kickera protože jsem ho už musel takhle koupit.

06.06.2011, 12:43 |
macek :-)))covece ty asi o tom vis prd kdyz bys chtel bejt s JL vyjmecnej-)))))))))
Každej to bere jinak :) tady u nás hrajou jen aukro takže kdybych tam měl i nas....ny tak jsem vyjímečný :) ber to s optimismem :)

06.06.2011, 13:02 |
macek No tak to si toho moc jeste neslysel a nevis kdo co ma v autech kdyz pises takovy hovna. je tu spousta lidi co meli JL nebo HCCA v aute kdyz ty si jeste nevedel co to je. a ver tomu ze sem nelezou lidi co maj jak rikas veci z aukra to mozna tak tvoji kamosi pred kterejma mozna vyjmecnej budes:-)))
To já vím že sem nelezou takový lidé ... a jinak nevím o tom že by na fórum někdo něco psal že má orion hcca ... JL nereknu těch tam je hodně... hold mám jen takové... o tom všem tady můžeme spekulovat ... to stejný 12'' od boshman jak tady říkají někteří že to je sr...ka ale to asi neslyšeli co mají jiní kamarádi v autě... ale to je jedno budem se držet téma... a když jsi s tím přišel jestli bych Nechtěl změnit značku tak co jsi měl na mysli???
Sežeň za 6tis a vezmu hned :D
Jerry159, mám na prodejně za lepší peníze L54 která je bez krabice, jinak plná záruka. Možno poslechnout. Cena 6 790,-
[ Link ] Jinak L74 tu mám také -
[ Link ] oba hrají velmi dobře

09.06.2011, 13:22 |
Flash a co ten box od johanika?
Flash narves box z johanovo fabky do kundaj kupeeeeeeee -)) asi nee
njn není to nafukovací :D :-P