Navštíveno 2222x

Prodám dva basáky značky powerbass. Typ je to PB-B1054v2 a každý má 4ohmy. prodávám je bez boxu ( je součástí auta a při vyndání se musí destruktivne rozebrat:). Vykon kazdeho je 250w RMS. CEna je za oba dva.
Chci cca litr, platba bud osobne a predani takter (plzen jih, plzen, pribram) a nebo na ucet a postou. dobirka nee

09.06.2011, 13:09 |
Flash zdar
Jakou bednu to chce?
Stacilo by 50l kazdymu?
Kolik by si chtel vc posty?
Potrebuju neco do diry misto rezervy
Platba predem to je jasny
To Flash:kdyby ti stacil jen jeden, vzal bych druhy pro kamose potrebuje neco podobneho na 5 kanal.jen kdyby nahodou.
platba predem na ucet taky neni problem.

09.06.2011, 16:07 |
hoff Ja je mel v uzavreny 32litru na kazdy
ja je mel asi v 80l oba dva. posta neni poblem, vc. posty 1150? posta bude asi trochu drazsi:) nejradsi bych prodal oba najednou:) ale prinejhorsim i vzlast klidne

09.06.2011, 22:41 |
Flash krtekaudio: me taky staci jeden :-)
Axetom:posles to jako ceny balik a pojistka 1tis. 80kc asi protoze zesik vazil 100kg a v pohode to vyslo do stovky
postu sem myslel za oba:) tzn 1150/2 ok?
ok Flash ti poslet 600kč za jeden a ja 600kč za druhy ok?
posta bude urcite do 100kč..
poslete mi oba mejla, napisu vam cisla

10.06.2011, 00:25 |
CRK neprodal si je na aukru?
Jsou stale doma, na aukru puvodne byly, ale kamarad mi dal aukci jen na 3 dny misto na tyden takze si toho vsimlo jen par lidi a rusit sem to nechtel, takze mi na to prihodil druhy kamarad. jsou stale moje.

10.06.2011, 11:26 |
Flash meil mas v niku :)
600vc pošty?
Bratr by je vydražil uplně v pohodě ale tohle chci já do rezervy a bude to moje prvni ozv. do rezervy
axetom:prosimtě co je to za bednu br nebo štěrbina? je to zajímavý.
pokud by pánové neměli zájem vemu oba
to axetom: psal jsem meil.
je to nedodelana sterbina. bylo v planu to dodelat, ale sehnal sem blackbassy takze tohle slo pryc.

12.06.2011, 00:07 |
Flash axetom:sry že sem nenapsal pošli mi číslo učtu na meila v niku.
v pondělí bych ti to poslal

12.06.2011, 00:09 |
Flash axetom: kolik zvládne blackbass? protože mi to příde že mu 400rms/2ohm opravdu nestačí :(

15.06.2011, 13:00 |
Flash axetom: je to ještě aktual nebo co se děje?
flashi psal sem ti to do mejla ale asi to neodrazilo:( jeden je volny jeslti ho teda chces je tvuj

15.06.2011, 23:46 |
Flash axetom:nic mi nepřišlo :(
ale zájrm mám :)
ten volný se mi nějak se...e proto sem se chtěl vrátit na muj email more-bass-uj@email.cz jenže to už tady založil bratr a tim sem v háji ale proč už mu jeho nick nesmazaly abych si to mohl dát na more...
napiš mi na tenhle email a já ti odepíšu adresu atd.
platba asi zítra podle toho jak ten sevis24 bude chodit :)
zájem mám
To Axetom ...jak to vypada?

22.06.2011, 23:20 |
Flash krtekaudio: bledě :( a to neni jen tak že nepíše.
Axetom: žiješššššššššššššš?
Tady axetom je asi pekne vyjebany..prvni ze nestihl poslat pak vymluvy na postu...penize poslane a na telefon a email neni zadna reakce.
Davejte si na nej bacha na HOVADO!