Navštíveno 1784x

2x sub alpine R 1240 jednocívka 300W RMS 4ohmy a sub emphaser SPL X3... cenu navrhněte spěchá

chce to víc vykřičníků do nadpisu!!!!

30.06.2011, 10:06 |
Kamil debilnější název příspěvku už jsi fakt vymyslet nemohl, sorry za OT, ale tohle je na zlomení ruky a palce u nohou minimálně na tři otočky ve svěráku...
nojo to je tak když řeknete ženský at něco udělá...
tak jo ukecal jsi me mikešaku,za 3 tácy si pro ne prijedu..
Nahoď mě cenovou představu za vše co máš na foto do mejlu a hlavně odkud seš a telefon!!! Vzal bych to vše. díky

03.07.2011, 23:58 |
Flash mikesak: cenu do meilu za 2xX3 ze štěrbinou..je to do bmx X6 asi nějak tak kdyby náhodou....

03.07.2011, 23:58 |
Flash a taky i alpiny sem zapoměl napsat

04.07.2011, 07:43 |
Pietro | Upraveno: 2011-07-04 07:46:03
bmx?, to asi neuvezes..
to nevim,jak s tim flash chce jezdit na bmx po vesnici,bednou zasebou jak cikani:D

04.07.2011, 15:05 |
Flash Pietro : no já mam auto hochu a profesák taky papíry na BCE takže na bmx nejezdim navíc to jezdí bratr...ten je na www.flatlandphorum.cz takže se do mě nes....te soudruzi...
neřikám že si bmx nekoupim ale zatim na to nemam čas ani náladu pač furt prší a taky mam řezání stromů a sekání trávy na živnost víte pánovéééééé...se neflákám ale makám a fest..
Mikesak: napíšu ti radši meila..na tohle nejde koukat..
Hale profesakem se moc neroztahuj,to si muze zaplatit kazdej blbec a kdyz vidim jak dneska platej tak se to uz nevyplati....
Ještě nám řekni Flash, co si měl k večeři :o)))
Flákněte mu tam už někdo BAN, bolí mně už z něj palice všude na všech tématech vidím jeho a pomalu to tady nedávám. Admini: prosím, udržte úroveň těchto stránek nerad bych aby to tady upadlo do ...... vždyť koho má zajímat že frajer seče trávu a jezdí z wooferem na bmx-ce

04.07.2011, 21:05 |
Toxxx BMW30: Konecne niekto dalsi:)

05.07.2011, 01:28 |
Flash bigmat: jj teď jo ale já ho mam 2roky s kompletem za 25tisíc. dneska profesák stojí 20t.
sem se splet neni to bmx ale bmw X6 takhle no...hold když sem to psal na mobilu tak sem se přemáčknul místo bmw sem napsal bmx x6 to vás netrefilo?
AllInOne: palačinky s jahodama :)
BMWE30: tak se nekoukej navíc neporušuju pravidla tak o co ti jde?
Toxxx: njo aby se tenhle nepřidal