Navštíveno 2198x

PC 80 000Kč.. Prodám komplet za polovičku
[ Link ]
Jojo,z toho videa je hned poznat co je v tom za komponenty :-DDDDD
Ty krávo, to je inzerát jak Brno... Z YT popis:
komponentů MTX TA81001 + MTX Audio T812S-22 + PC4000 + MTX Audio T6C693 + Eyebrid T4.100. Ceny si doplň a další věci taky. A když už něco prodávám, tak napíšu aspoň co to je, takhle bych to tipoval na celý auto a především kola.
však je to napsaný u videa..
to je ochota, ty to chceš prodat, tak by ses měl snažit
koho by to zajímalo, tak se zeptá, protože kdo to vidí, tak ví, že to neni za pár korun, ale nikomu to nevnucuju
Sorry za zasírání,ale pokud to dobře chápu tak TY prodáváš a jak psal Midnite-měl by ses snažit a né to prodávat stylem ukážu a uvidím. Ale asi máme odlišnej způsob prodeje,já bych vypsal sebemenší prkotinu co je na prodej atd atd.
Přeji brzký prodej tímto způsobem :-DDD

30.06.2011, 22:58 |
Flash hmmm
zas jednou nejaka perla....aktivita 3 a IQ taky 3 8-)

30.06.2011, 23:29 |
WiLaS to mě po.er inzerát jak mrkev.........tady ti za to 40tis nikdo nedá ale pokusil bych se aspoň doplnit veškteré info z videa nikdo nic neposoudí:-D

30.06.2011, 23:29 |
WiLaS to mě po.er inzerát jak mrkev.........tady ti za to 40tis nikdo nedá ale pokusil bych se aspoň doplnit veškteré info z videa nikdo nic neposoudí:-D
co na tom nechápete??? prostě se podívejte na video, najdete si tam ty komponenty, pak mi napiste, treba vam reknu cenu...prece z videa jde videt, že to je masirka!!! já to vlastně ani nepotřebuju prodat, jen tady machruju...

02.07.2011, 20:22 |
mcdodo | Upraveno: 2011-07-02 20:23:02
Měl jsem mnohem dražší hudbu a rozhodně bych netvrdil, že je to masírka a už vůbec ne podle videa. To že je to za 80 000,- není důkaz kvality. :-)
za 40 fíků mám krásnou pohovku do obýváku a ještě k tomu solidní lcd :)
...můj názor je takovej: MTX znám od Jirky z Revila a vim, že i ty kompa cca za trojku jsou pecka
....ale za tu půlku bych osobně koupil úplně něco jiného a to SPL nebo SQ a s cenou bych se tak nějak vešel (jeté věci)
ikdyž investice 80 talířů tak to neznamená, že i za pár hodin to prodáš za polovinu
nejsem nějakej kazimrd inzerát....jen píšu svůj názor
Dodo: jinak souhlas...i ty si neměl masírku :-))
Taky nejsem kazimrd, ale nikde tam nevidím hudbu za 80t.
nooo ono tak nějak za 15 bych to viděl :-)))

02.07.2011, 21:46 |
hanx revilohifi: třeba to myslí i s autem :-)
ja bych videl tu cenu spravne,jak pisou kluci vyse,i s autem:D

03.07.2011, 11:00 |
CarMedia.cz | Upraveno: 2011-07-03 11:01:25
Zas tak bych to nepodhodnocoval. Například TA81001 je opravdu luxusní zesilovač s naměřeným výkonem kolem 1800W RMS na 1 ohm a vynikajícím DF. Aktivní chlazení apod. Ten prodávat pod cenou, tak je lepší si ho nechat pod postelí.. Jen tenhle zesik bych viděl s cenou kolem 8-10t... Takže 15t za celek je taky celkem ústřel..
Tady jsem našel k tomu TAčku více info..
[ Link ]
Jestli do těch 80 tisícíh nepočítal tlumení a ostatní věci co si nechal udělat ?

04.07.2011, 00:08 |
Flash zeldahifo:když chceš prodávat audio tak ne na ahc pač tady tomu lidi rozumí----spíš zkus nějakou lamu nebo kluby tam jsou lidi co maj zapojený opravu prapodivné věci...byl jsem na AMS tuning srazu a tam radili klukovi co měl 4kanál aby si natáhnul kanál/cívka to je přece prasčina podle vás a takových je tam víc....tyhle užeň a uvidíš jaký bude zájem....nemůžu hodnotit ale video se mi líbí takže zkus to jak sem ti napsal...tady neeee :D jen budeš dočasnou zábavou :)
Flash: prosím tě, ty se věnuj své stavbě ozvučnice a nemachruj tu, jak tomu hrozně rozumíš.. :-) Pokud tomu lidi rozumí, tak se budou snažit domluvit na ceně třeba právě toho TAčka nebo PC4000 apod.. :-) Je fakt, že forma inzerátu mohla být kapánek jiná..
P.S. To, že tomu tady lidi rozumí, bych si troufl napsat ještě před 2 lety. Momentálně se úroveň hodně, ale hodně snížila.
Taky bych řekl: ted je to tady jen samej rejpal, jak se tu vyskytne lepší inzerát, než jeden woofer atd, tak se do něja tady hned každej sere. Myslel sem, že je to tady forum o muzice na úrovni, ale nevim nevim, spousta lidí to tady jen kurví!

04.07.2011, 11:35 |
DaveX

04.07.2011, 11:38 |
DaveX Ty Eyebrid T4.100 budou asi přední repra. Neznám je. Jinak si taky myslím, že reálná cena bude o dost níž.

04.07.2011, 14:47 |
Flash Revilohifi.cz : napsal sem něco že machruju? jen sem mu doporučil to prodat jinde nic víc :)

04.07.2011, 14:47 |
Flash jj dělám si na ozvučnici takže sry že sem napsal :D