Navštíveno 1503x

prodám phase linear PB four 4 kanál. 4x65 wrms 4ohmy,4x110 wrms 2 ohmy. v můstku 2x220 wrms.
SQ zesilovač. stav perfektní. droboučké škrábanečky . terminály naprosto nepoškozené. stav skoro jak nový.
cena 2500 + pošta. popřípadě vyměním za silnější 4 kanál(můstek 2x300rms)

01.07.2011, 12:38 |
Alda S dovolenim se pridam, treba se to i muze hodit nekomu spolecne do sestavy... mam navic uplne novej PB two, nikdy nepouzitej dvoukanal stejne rady.
jendo, kdybys nabídl rozumnej doplatek, dám ti za tu PB4 svůj Phase Evolution Opus 175.4, kterej má rozhodně víc, než 2x300 v můstku... Já tolik wattů nepotřebuju a je pro mě ten opus velikej.
Jinak moje představa na prodej toho Opusu byla kolem pěti, sem ochotnej ho nechat za 4,5. Pokud by ho někdo chtěl. No a pak bych si samo vzal od jendy PB4 :o)
můžeš hodit link nějakej na ten opus? kolik by jsi chtěl doplatek k tomu pbčku? je fakt jak novej.
Ten Opus je taky jak novej
[ Link ] Psal sem, že při prodeji bych rozhodně chtěl 4,5t. Tvou cenu taky respektuju, takže ten doplatek dvojku.
toho bych asi neuživil na normální baterce ne?:o)mám 64ku. a je to docela macek teda.
No, já ho provozoval ještě s jeho menším bráchou 175.2 na normální baterce taky a bez problémů. To neni moc žravej zes - má terminály jen na 25qmm kabel. 64ka baterka ho v klidu utáhne. Jinak teď odjíždim na pět dnů mimo civilizaci, tak když budeš mít zájem, tak písni na telefon (viz. nick)

03.07.2011, 23:46 |
Flash jendoslaf: zkus citroen klub teď tam někdo sháněl kvalitní 4k do 4tisíc a borci tomu vůbec nerozumí mrkni na to