Navštíveno 1850x

05.07.2011, 13:11 |
JA Koupím Alpine 9835
606 129 129

08.07.2011, 18:37 |
JA nikdo nemá nebo neví?

08.07.2011, 18:44 |
Aegis

08.07.2011, 21:01 |
JA jo ale jenom D a A posílá..
jednoho krasavce bych měl kolik nabídneš je to komplet krasavec podotýkám

09.07.2011, 16:12 |
JA hej doufám, že to patřilo mě...
jasisoft není ti to trochu blbý???mě to nabízí a ty se do toho sereš?

09.07.2011, 16:14 |
JA | Upraveno: 2011-07-09 16:15:21
odeslán email BMW...tak uvidíme
JA: necerti sa.... nie som svina. opytal som sa iba na cenu, stav a fotky. Pokial by si ju od bmwe30 nechcel, ja si ju rad vezmem. ale samozrejme mas prednost...

10.07.2011, 00:27 |
JA ok dam vědět jak to dopadlo..
ale pořád je tady fakt že si v cizím inzerátu..
ak ti to vadi, kludne zalozim dalsich 5 inzeratov ze kupim 9835 a budem pekne zasierat forum ako par dalsich jedincov....

10.07.2011, 12:30 |
JA | Upraveno: 2011-07-10 12:31:40
kdyby si napsal kulturně, že když ji nevemu rád ji koupíš, nemám problém..ale po infu od BMW smahneš jenom,, máš mail" a je to..tak to mi vadilo..
P.S.BMW klidně sms na 606 129 129 ,zavolám..dík

10.07.2011, 16:05 |
JA BMW tak jak?
doufal sem , že dáš aspoň vědět, když už si tady dneska byl...email přišel?
Takže chlapy jelikož je zájem veliký půjde rádio tomu kdo bude ochoten si pro něj přijet pokud možno co nejdřív. Tohle bych chtěl vyřešit osobně ne to posílat poštou přeci jen není to sencor za 5ti kilo. takže kdo dřív

10.07.2011, 21:03 |
JA kecy takže si se domluvil, jděte do prdele, teď mi přišli Morely ze slovenska za 2násobnou cenu..
podíváš se na nick a je to jasný, Slovensko je blíž ..příště nic nenabízej když si pak budeš vybírat...nic ve zlým, ale doufám, že se vám ty levý vrátěj..
P.S.Zlatý starý autohifi..tyhle,,obchodníci to tady akorát rozjebou..email neumějí napsat o sms nemluvě..takže klidně ať si ho jasisoft nacpe do kaďáku..pa
JA- koukám že jsem něco nepobral jak mám asi podle emailu poznat kdo je kdo když se neumíte podepsat nickem uvažuj. Další věc je že JÁ prodávám JÁ tedy určím jakým stylem prodám nemyslíš nevíc nikde jsem neuvedl že ho neprodám tobě nevím kde jsi to vzal ale po tomto tvém citovém výlevu nezlob se.

11.07.2011, 08:19 |
JA blablabla
já jsem dal svůj tlf. a ten samej je v podpisu...no asi se blbě pamatuje..606 129 129
žádná reakce ani tady ani na email..a tvůj kupec jasisoft ten mi ještě vynadá, že se mi sere do příspěvku a nakonec to vykousne..opravdu bez komentáře.
Hoši dělejte jak umíte, já to prostě budu nazývat pravým jménem..tzn.levá, a docela bych se tady na foru bez vás obešel..ale asi jsem moc starej a hraju si na dohodu a držení slova.Kultura prodeje ani nnemluvě..
viz toto.musím připomenout, že pán reagovel do mého příspěvku... :-)
08.07.2011, 21:12 | BMWE30
Nahlásit závadný příspěvek porušující pravidla tohoto diskusního fóra.
jednoho krasavce bych měl kolik nabídneš je to komplet krasavec podotýkám
a najednou....
¨Další věc je že JÁ prodávám JÁ tedy určím jakým stylem prodám nemyslíš nevíc nikde jsem neuvedl že ho neprodám tobě nevím kde jsi to vzal ale po tomto tvém citovém výlevu nezlob se.
Takže se vzpamatuj a příště se mi tedy neser do mojí poptávky.
JA: si dement, nic ine ti na to nepoviem. ja s tym nemam nic tak sa pekne ukludni alebo sa chod stazovat na lamparen. na rozdiel od teba som ferovy a ked poviem, ze mas prednost tak to aj dodrzim. tak pekne ukludni hormon ok ? absolutne nemam cas, chut ani naladu dohadovat niekomu nieco za chrbtom a uz vobec nie pisat ine ako robit. to je mozno tvoj styl ale moj urcite nie. Nedohodol som sa s BMWE30 na nicom. Jedine co mi poslal je cena. potom som mu pisal 9.7.2011 mail nech posle fotky a uz sa neozval. odvtedy to neriesim. takze nabuduce si najprv over nez zacnes kydat na niekoho a trepat kokotiny. Vdaka. a pokial si uz stary a citis sa tak, tak tu nevyplakavaj ako male decko

11.07.2011, 22:18 |
JA Jasisoft
jenom dement tady předvádí co ty..znovu neser se do cizích příspěvků a už vůbec ne tvojím způsobem..znovu si to přečti ,ale prostě ...komu není zhůry dáno, v apatice nekoupí...
a ty urážky si laskavě nech od cesty..moc na to nejsem zvyklej..

12.07.2011, 13:36 |
jasisoft | Upraveno: 2011-07-12 13:37:21
tak si zvykaj. vyskakujes tu do mna, obvinujes ma z niecoho a pritom si asi chory alebo zrely na liecenie. si na diskusnom fore, pisat si tu mozem co sa mi zachce a mail mozem tiez napisat komu chcem. ze to psychicky nezvladas je len tvoj problem. Pokial mas nejaky problem priamo so mnou, kludne sa mozme niekde stretnut a vysvetlit si to osobne z oci do oci, magorov a narcisov ako ty uplne milujem.
a inac trosku otvor oci, si myslis ze som bol jediny kto bmwe30 napisal mail ? ak si to fakt myslis tak si naozaj chudak... a ja som si to zase odsral..... si fakt nejaky divny....
edit: a ked si precitas svoje prispevky, bol si to ty kto zacal na mna prvy utocit a urazat..... takze sa zobud - dement

12.07.2011, 16:09 |
JA od začátku jsi v mojem příspěvku, takže NE, nemůžeš si psát co chceš..mě nevadí, že to BMW prodá jinam, je to jeho volba ale ty mě sereš tim, že si ani nachvilku nepochopil, že tady si prostě nemáš domlouvat svoje obchody, natož mi to sem psát...proč se asi píše třeba sorry za OT a podobně..ale aspoň maj trochu slušnosti.Narozdíl od tebe..ale to jsem psal už nahoře..
P.S.teď jsem si přečetl znovu a nemůžu si pomoct, první osobní urážka byla od tebe v 11.29, co ty na to?

12.07.2011, 16:13 |
JA a nechcete to radši zamknout anebo smazat?s mladým trdlem je to o ničem..

12.07.2011, 17:07 |
jasisoft | Upraveno: 2011-07-12 17:07:41
tak si k tomu este aj slepy, prve urazky na moju osobu su od teba 10.07.2011, 21:03 | JA
takze zaloz si svoje forum, pis si tam sam a garantujem ti ze nikto ti nic nebude do prispevkov pisat.... a verim, ze budes stastny.
inac v lekarni predavaju lexaurin, mozno by ti pomohol... a mlade trdlo som bol 10 rokov dozadu....

12.07.2011, 18:20 |
FSAL ze vas voba smazu! :-) :-P
FSAL: diky ti boze.... :-)))

13.07.2011, 15:21 |
JA takže prosím o zámek, Alpina v supr stavu,je už doma..ještě jednou díky prodávajícímu.
jasisoft
tobě už nepomůže ani pánbíček...